< Terug naar alle leden

Ontdekkracht Accountants & Adviseurs Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Ondernemers met ontdekkracht kijken over muren heen. Zij zetten beperkingen van vandaag om in mogelijkheden van morgen. Ondernemen met passie en vertrouwen. In een wereld waar vrije uitwisseling van ideeën en informatie van onschatbare waarde is.

Onze missie

Als Ontdekkracht Accountants & Adviseurs zijn wij nieuwsgierig in alles wat wij doen. Wij hebben het lef om te ontdekken zodat de toekomst onbegrensde mogelijkheden heeft. Dat doen wij door onze ontdekkrachtmindset te laten stromen in alles wat we doen en maken. Wij zijn accountants en (belasting)adviseurs met een missie: Nederland meer Ontdekkracht geven!

Ontdekkracht is de kracht om ondernemend te ontdekken of ontdekkend te ondernemen. Om grenzen te verkennen, nieuwe mogelijkheden te proberen en ons concurrentievoordeel te benutten. Zodat de liefde wederzijds is en de markt van ons houdt. We hebben het als ondernemer nodig om succesvol te kunnen zijn. Kijken we teveel om ons heen en vergeten we ons kompas in de gaten te houden? Dan lopen we het risico om ons doel te missen. Gaan we ongestoord op ons doel af en krijgen we maar moeilijk onze oogkleppen opzij? Dan laten we interessante kansen juist links en rechts liggen. Ontdekkracht houdt ons scherp, geeft ons richting en maakt ons innovatief. Het is de kracht om grenzeloos te denken, keuzes te maken en dingen anders te doen. Om buiten de lijntjes te kleuren en van begaande paden af te wijken. Waardoor we als ondernemer echt het verschil kunnen maken.

Ontdek onze diensten:
Advisering
Accountancy
Administratieve dienstverlening
Automatisering
Financiële planning
Mediation
Fiscale dienstverlening
Online boekhouden
Personeel en Organisatie
Startersbegeleiding
Salaris verwerking
Subsidies


Contactgegevens
Dorpsstraat 2 a
5051 CK Goirle
T: 013-5700545
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -