< Terug naar alle leden

Eureka Life Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Branche: financieel coach, business coach, professioneel netwerker

Ulrike geeft je inzicht en rust in je financiële leven. Door slimme adviezen en door mensen in haar grote netwerk met elkaar te verbinden heeft ze al meerdere ondernemers geholpen nog succesvoller te zijn. Hierdoor blijft er meer tijd over voor de zaken die belangrijk zijn in je leven en kan er ook meer ruimte en balans ontstaan in je privé leven.

Rust en overzicht in je financiële leven:
Ulrike vertelt je in "Jip & Janneke taal" de waarheid over geld en helpt je slimmer met geld om te gaan, zodat je financieel krachtiger in het leven staat en je dromen waar kan maken. Jouw Eureka Life!

Ulrike geeft je rust en overzicht in je financiële leven. Zo kun je kosten besparen en meer rendement uit je leven haalt. Ulrike kan, als ervaringsdeskundige, je zelfs helpen mentaal en fysiek sterker te worden. Haar grote netwerk kan jou hierbij ondersteunen.

Hoe werkt het?

1. Intake:
In een intake gaan we samen naar jouw huidige en gewenste situatie kijken. We starten met het stellen van de volgende vragen: Wie ben je? Wat heb je? Wat wil je? Wat kun je? Wat doe je? Zo komen we samen tot het stappenplan voor jouw Eureka Life!

2. Uitvoering:
Tijdens een traject werken wij samen aan de uitvoering van het stappenplan voor jouw Eureka Life. Op welke manier gaan we jouw doelen bereiken? En wat moeten we aanpakken om ervoor te zorgen dat jij een rijk leven kunt leiden: financieel, mentaal en fysiek?

3. Onderhoud:
Ben je nog op koers, bereik je je doelen nog of is er bijsturing nodig? Het leven is niet statisch! Zelfs een Ferrari heeft onderhoud nodig om te blijven rijden. Zoals die Ferrari heb ook jij onderhoud nodig! Samen bekijken we of jouw leven nog steeds in totale balans is.

Vind jij het ook belangrijk om van je zakelijke successen te genieten met een mooie balans in je zakelijke en privé leven?
Neem dan contact op met Ulrike.


Contactgegevens
Sporenring 274-13
5053 EZ Goirle
T: 013-5342155
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000