< Terug naar alle leden

Appels Financieel Advies Branche: Zakelijke dienstverlening, Hypotheken

Bedrijfsomschrijving

Ik adviseer en help ondernemers en particulieren bij het regelen van hun privé of zakelijke hypotheek, vermogensplanning en totale financiële planning en alles wat daarmee samen hangt. Met mijn ruim 30 jaar lange ervaring, breng ik rust en overzicht in je financiele planning en help ik kosten te besparen en financiële doelen te bereiken.

In de loop der jaren is er zoveel veranderd in de fiscale regelgeving en wetgeving dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ook zijn er zoveel banken, met ieder hun eigen voorwaarden dat het steeds lastiger wordt om uit te zoeken welke bank het beste bij je wensen en doelstellingen past.

Waar baseert je je keuze op: gevoel of verstand?

Wat is belangrijker voor jou: je hypotheek snel aflossen of vermogen beschikbaar hebben waar je een beroep op kan doen als u het nodig hebt?

Wil je als je met pensioen bent in een afgelost huis zitten zonder spaargeld, of in een betaalbaar huis met het vermogen om de dingen te kunnen blijven betalen zonder je hand bij de bank op te hoeven houden?

Appels met Appels vergelijken

Appels Financieel Advies helpt je om evenwicht en rust te houden in je financiële leven zodat je meer tijd kan besteden aan je passies en de leuke dingen in het leven, zoals je gezin, vrienden en hobby's.

We zijn graag je gesprekspartner in deze roerige financiële tijden met al haar dilemma's. We geven je richting om de juiste keuzes te maken en zetten je in het juiste spoor. In heldere en begrijpelijke taal.

En als we het zelf eens echt niet weten of kunnen, dan zoeken we naar een oplossing via ons grote netwerk. Alles draait bij ons om passie voor onze klant.


Contactgegevens
Tilburgseweg 88
5051 AJ Goirle
T: 013-5342155
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000