< Terug naar alle leden

OAMKB Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

OAMKB staat voor Omdenken in Accountancy en Administratie voor het MKB.

Administratie wordt vaak als tijdrovend, saai en frustrerend ervaren. De financieel adviseurs van OAMKB zorgen er juist voor dat de administratie niet alleen automatisch verloopt, ze halen ook de voor jou interessante informatie uit je administratie. In sparringgesprekken scherp je samen je strategie aan, waardoor je betere beslissingen kunt nemen en nog beter kunt ondernemen.

OAMKB is een landelijke organisatie van accountants, administrateurs, fiscalisten, adviseurs en marketeers die een gezamenlijk doel hebben: MKB ondernemers succesvoller laten ondernemen.

OAMKB werkt als volgt:
- Professional aan je zij: alle OAMKB’ers zijn financieel adviseurs en zelf ook ondernemer en vormen een echte partner aan je zij.
- Automatische administraties: elke administratie kunnen we tot 70% automatiseren! Dit voorkomt fouten, werkt snel en kostenbesparend.
- 24/7 Inzicht in je cijfers die volledig en up to date zijn, zodat je kunt vertrouwen op juiste, en volledige cijfers waardoor je zekerheid hebt in je liquiditeitspositie, doelgericht kunt ondernemen en altijd beslissingen neemt op basis van de juiste informatie.
- Vaste maandprijs: alles inclusief, ook tussendoor bellen, mailen, appen.

De meeste ondernemers zijn best tevreden met hun eigen boekhouder/administrateur.
De gemiddelde klantwaardering in Nederland is een 7.
Bij OAMKB is de klanttevredenheid al meerdere jaren boven de 9.

Geïnteresseerd? Ruim 2000 MKB ondernemers gingen je voor en zijn klant geworden. Maak direct een afspraak en geef je onderneming ook een upgrade. Bespaar tijd en geld en besteed die aan het sparren over je ambities. We doen er alles aan om je nog succesvoller te kunnen laten ondernemen.


Contactgegevens
Europalaan 2
5232 BC Den Bosch
T: 06-52327936
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 42
Jaaromzet: -