< Terug naar alle leden

Desirée van Dam Braintraining & Coaching Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Desiree van Dam Braintrainingen & Coaching is voor iedereen die nog niet LEEFT wat hij WEET… of je nou een ondernemer, sporter, ouder, student of werknemer bent, je weet dat er meer in je zit dan wat er nu uit komt. We weten nu dat hersenen getraind kunnen worden en zo je optimale functioneren op vele vlakken kan verbeteren.

Wist je dat je -letterlijk- je fysieke brein kunt ontwikkelen door training? Meer verbindingen in je brein leiden tot meer capaciteit. Wij ontwikkelen het fysieke brein van onze klanten. Daardoor kunnen ze directer omgaan met de complexiteit die een gewenste leefstijl met zich meebrengt. Met directer lees je hier het liefst: in de wereld, in het hier en nu, en in de realiteit waar daadwerkelijke acties kunnen plaatsvinden. Dit staat lijnrecht tegenover het omhoog houden en kapot denken van alle ballen in je hoofd, en niet tot actie komen. In je hoofd, met alle overtuigingen, verhalen, redenen en excuses om iets wel of niet te doen, wordt het spel duidelijk niet gespeeld. Act!

Braintrainingen ( techniek met een NeurOptimal Neurofeedback systeem) in combinatie met uitzonderlijke coaching werken zoals de wet van zwaartekracht. Je hoeft er niet in te geloven om het te laten werken. Geen uren lange gesprekken maar gewoon wekelijks op een zeer ontspannen manier je hersenen te laten trainen waardoor ze optimaal gaan functioneren. En dat merk je gauw genoeg in je dagelijks functioneren.

Voor de effecten van braintrainingen. Kijk op de website www.desireevandam.nl of volg onze facebook pagina https://www.facebook.com/CoachingRijen/


Contactgegevens
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
T: 06-45472552
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 2
Jaaromzet: < €250.000