< Terug naar alle leden

RAN Media Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Offline zichtbaarheid
Onze zakenmagazines in regio Arnhem en Nijmegen hebben een bereik van ruim 100.000 personen. Hallo! Nijmegen, Hallo! Collega en QV Nijmegen worden huis-aan-huis bezorgd en/of op diverse afhaalpunten verspreid. In de wereld van online media, doet offline adverteren er nog steeds toe! Laat de regio weten wie je bent door middel van een interview, bedrijfsreportage of advertentie.

Online zichtbaarheid
Wij beschikken over interactieve business-, vacature- en nieuwsplatformen die helpen om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Wij hebben veel ervaring in het bereiken van jouw doelgroep met de juiste content op het juiste medium, op het juiste tijdstip. Tevens kunnen wij je optimaal adviseren over de inzet van social media, e-mailmarketing en zoekmachine-optimalisatie. Alles om jouw zicht- en vindbaarheid te vergroten.

Face-to-face
Klanten herinneren zich nog beter jouw dienst of product als je ze er een beleving bij kunt geven. Bij het organiseren van een evenement zorg je ervoor dat potentiële klanten naar jou toekomen. In combinatie met onze magazines doen we dit al jaren met succes door zakelijke bijeenkomsten met borrels, autotestdagen, interactieve businessevents, golfcompetitie etc. te organiseren.


Contactgegevens
Hogelandseweg 88
6545 AB Nijmegen
T: 024-3609288
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -