< Terug naar alle leden

HMI Moulds International Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

"Het beste uit twee werelden"

HMI-Moulds is ontstaan uit een fusie tussen de 2 bedrijven: HMP en HMI. Beide bedrijven waren naast HMS werkmaatschappijen onder de Hendrikx Matrijzen Groep. Door deze fusie zijn we veel transparanter, flexibeler en krachtiger geworden. Klantgerichtheid is voor HMI-Moulds de grootse drijfveer. Vanuit ons “Dutch Quality Warranty” gedachte, leveren we met dezelfde voorwaarden de matrijzen vanuit buitenland als wel uit onze eigen fabriek.

We zijn een organisatie die ten doel heeft gesteld de klant compleet te kunnen ontlasten in de realisatie van de matrijzen ten behoeve van hun producten. We luisteren naar de klant en we maken zelf de knip tussen Oisterwijk en het buitenland. Door te bepalen wat qua complexiteit, levertijd en prijs het beste is voor de klant. Natuurlijk heeft de klant de eindbeslissing, maar wij geven een gewaarborgd advies op basis van gevraagde kwaliteit.

In Oisterwijk hebben we de beschikking over een team van specialisten en een zeer goed geoutilleerde fabriek . We leveren naast, het produceren en managen van de matrijzen, een passend advies in het ontwikkelproces van het product. Een eigen Mouldflow-systeem is hierin vaak een belangrijke tool. Maar onze ruim 30 jarige ervaring in de business is onze grootste troef. Een passende service en onderhoud is iets wat altijd meegenomen wordt in de projecten. Het leveren van onderhoud aan de door ons geleverde matrijzen is legio.

De laatste jaren hebben we gewerkt aan een zeer gedegen en betrouwbaar netwerk van kwalitatieve partners in het buitenland. Dit heeft geresulteerd dat we een veelvoud van matrijzen kunnen realiseren. met de juiste en nodige service vanuit Oisterwijk.

Wij geloven in ketenvorming en dat door transparantie, drive, focus, kennis en lef we in Nederland prachtige projecten kunnen realiseren. Wij willen, als HMI-Moulds, in deze projecten als gedegen partner graag een deel uit maken.

Eric Huyding
Trotse Directeur


Contactgegevens
Laarakkerweg 22
5061 JR Oisterwijk
T: 013-5230380
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000