< Terug naar alle leden

Boekel AGF Groothandel Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Boekel AGF: Dé AGF groothandel voor horeca
Als AGF groothandel voorzien wij jou iedere dag van de beste kwaliteit AGF. Wij leveren meer dan 3000 verschillende soorten dagverse aardappelen, groenten, fruit en exoten. In heel Nederland levert onze groothandel aan de horeca.

Alles wat wij doen is gericht op het compleet ontzorgen van de chef-kok. In onze moderne snijkeuken snijden wij onze dagverse AGF producten voor je op maat. Ook maken wij mixen van diverse aardappelen, groenten en fruit op aanvraag zoals slamixen, groentemixen en fruitmixen. Ervaar waarom meer dan 300 restaurants kiezen voor ons bedrijf; Boekel AGF! Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van de vertegenwoordigers van onze AGF groothandel voor horeca.

- Vóór 00:30u besteld, dezelfde dag geleverd: Ons bedrijf levert dagverse AGF 365 dagen per jaar, in heel Nederland.

- Vast contactpersoon en chauffeur: Je hebt één aanspreekpunt bij onze AGF horeca groothandel.

- Maatwerk: n onze eigen keuken snijden wij producten voor je op maat.

- Breed en divers assortiment: Dagelijks 700 AGF producten vers op voorraad.

- De AGF groothandel met méér dan alleen groenten en fruit.
Boekel AGF groothandel voor horeca zet altijd een stapje extra. We doen alles om het jou als chef-kok zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij begrijpen dat je niet elke dag dezelfde AGF dagverse producten en hoeveelheden nodig hebt. Daarom zijn alle producten in variabele hoeveelheden te bestellen en worden ze tot in de keuken geleverd door jouw vaste contactpersoon/chauffeur. Persoonlijk contact is wat ons onderscheidt.

Boekel AGF is ISO 22000 gecertificeerd. Omdat we vanzelfsprekend veel waarde hechten aan hygiëne, zijn we aangesloten bij Food Compass en werken we volgens de door hen opgestelde richtlijnen.


Contactgegevens
De Meerheuvel 8
5221 EA 's-Hertogenbosch
T: 073-7601200
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: -
Jaaromzet: -