< Terug naar alle leden

Chemical Marketing Concepts Europe Branche: Industrie, Chemische industrie

Bedrijfsomschrijving

Chemical Marketing Concepts (CMC) is wereldwijd marktleider op het gebied van monsterafhandeling (Sample Fulfilment).

Monsters zijn een essentieel onderdeel van het verkoop en marketing proces voor bedrijven in de Chemie. Producten die wij als consument gebruiken vinden hun oorsprong in het laboratorium van de producenten. De ontwikkeling vergt tijd, energie én kleine hoeveelheden [monsters] van de ingrediënten die de ontwikkelaar in gedachten heeft. Producenten in de Chemie sturen die monsters op aanvraag en meestal kosteloos naar hun prospects en klanten. Vaak wordt dit binnenshuis gedaan en vaak voldoet dit interne proces, om uiteenlopende redenen, niet aan de verwachtingen. Daarom hebben cliënten van CMC dit proces uitbesteed.

De chemische producten zijn opgeslagen, worden omgepakt en dan verstuurd over de hele wereld. Expertise van CMC richt zich op een veilig, efficiënt en compliant proces. Meer dan 80% van de orders vertrekken binnen 24 uur het pand aan de Industrieweg in Waalwijk. De handling, etikettering, en transport van niet-gevaarlijke en gevaarlijke stoffen is conform regelgeving voor opslag (PGS15) en vervoer over de weg (ADR), zee (IMDG) en door de lucht (IATA).

De unieke service die CMC biedt in Waalwijk voor de regio EMEA, wordt gecompleteerd door identieke activiteiten in de VS en China. Hierdoor ervaren de cliënten van CMC een homogene service, ongeacht hun locatie. Veel cliënten gebruiken de service van CMC op twee of drie continenten. De service van CMC wordt gekenmerkt door snelheid, accuratesse, expertise, service, en data voor het adequaat opvolgen. Kortom, ontzorging.

Het succes dat CMC de afgelopen 25 jaar heeft geboekt, door onovertroffen service te verlenen aan haar cliënten, is mede te danken aan de inzet van een unieke groep mensen. Er is altijd ruimte voor mensen die passen binnen de organisatie en een bijdrage willen leveren aan een unieke service.


Contactgegevens
Industrieweg 73
5145 PD Waalwijk
T: 0416-651977
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1997
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -