< Terug naar alle leden

CNSTRCT Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

CNSTRCT ontwerpt, realiseert en regisseert inrichtingen van ruimten.
Wij bieden slimme en inspirerende totaaloplossingen vanuit creativiteit, snelheid en Nederlands vakmanschap.

Dit doen wij al ruim 25 jaar als co-maker en voor iedere ruimte. Duurzaamheid staat bij ons centraal, zowel in onze persoonlijke relaties als het realiseren van projecten.

WIJ ZIJN CNSTRCT

CNSTRCT: Een vernieuwend en innovatieve bouwer. Wij vertalen frisse ideeën naar innovatieve oplossingen voor winkelen, werken, wonen, recreëren, zorg & mixed-use projecten op het gebied van bouw, verbouw, transformatie en inrichting. Van cascobouw tot fit-out en van slimme installaties tot strakke afwerking.

Door het bieden van zorgeloze full-service en een deadline garantie als bonus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een onderscheidende marktspeler in onze disciplines. Het is niet zozeer de groei waar wij trots op zijn maar juist op het vertrouwen dat wij keer op keer krijgen van onze opdrachtgevers: van multinationals tot kleine mkb-bedrijven.

Wat hebben zij met elkaar gemeen? CNSTRCT heeft met allen een lange-termijn relatie. Ons doel is om u als opdrachtgever zoveel mogelijk comfort te bieden door invulling te geven aan vraagstukken op het gebied van vastgoed, huisvesting en inrichting.

Wij geven de nogal traditionele bouwsector kleur! Door onze verfrissende, moderne en duurzame aanpak met een multidisciplinaire karakter waarbij wij werken met dedicated klanteteams, deadline garanties en co-makership, maakt ons als bouwer uniek. Als enige in Nederland hebben wij de volgende disciplines zelf in huis: cascobouw, inbouw, afbouw, interieurbouw, prefabricage, vloer- en wandafwerking, sloop en demontage incl. verantwoorde recycling en hergebruik.

Uiteindelijk doen we er alles aan om uw bouw, huisvesting en vastgoed vraagstukken te bereiken. Ons deskundige team zorgt ervoor dat er binnen de gestelde deadline een prachtig eindresultaat staat: Maakbaar en betaalbaar.


Contactgegevens
Ruwekampweg 11
5222 AT Den Bosch
T: 0416-337547
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1988
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -