< Terug naar alle leden

Van de Borne Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

Het team
Van de Borne b.v. staat voor vakbekwaamheid en enthousiasme. Al 30 jaar zijn wij werkzaam vanuit het Brabantse Oisterwijk en vinden wij tevreden klanten in Nederland, Belgie en Duitsland. Dagelijks bedrukken wij vele kilometers tapes en afzetlinten, duizenden etiketten en stickers. Alles naar uw wens verzorgd, geprijsd en geleverd.

Service
Om uw opdracht in juiste banen te leiden, beschikken wij over een eigen DTP- studio, film- en plaatvervaardiging, 9 tape-persen, en 4 etikettenpersen. Voor uw technische vragen kunt u ook bij ons terecht. Bovendien kunnen wij, indien gewenst, de kernen en verpakkingen voorzien van uw eigen etiket met logo en naam.

Flexibiliteit
Tapes bedrukken wij al vanaf 36 rolletjes, etiketten vanaf 1000 stuks, stickers vanaf 500 stuks, en afzetlint vanaf 12 rollen. Afwijkende maten / kleuren, of andere vragen? Test ons!

Spoedopdrachten
U verlangt supersnelheid, wij zullen u versteld laten staan. Voor deze uitzonderingen brengen wij niets in rekening. Service voor u vinden wij belangrijker.

Ons systeem
Uw wensen worden besproken, en vanaf daar nemen wij uw werk uit handen. Bovendien respecteren wij onze relaties door tapes uitsluitend aan groothandelaren aan te bieden, en geheimhouding hierover hoog in het vaandel te houden.

Ontwikkelingen...
...gaan altijd maar door. Door ons meedenkend, technisch team hoeven wij zelden "nee" tegen een uitdaging te zeggen. Uiteindelijk gaat het om tevreden klanten, en zo ontstaan onze specialiteiten.

Onze referenties en garanties
Verpakkingshandelaren in Europa weten de weg naar ons te vinden. Dat is niet voor niets! De unieke toekenning van 3M worldwide om van de Borne b.v. als official printer te selecteren, en de samenwerking met Tesa is dan ook niet zomaar! Test ons en vraag uw collega's waarom zij producten van van de Borne b.v. wensen. Afspraak is afspraak, en de gecertificeerde normen die van de Borne aan een product stelt zijn streng. Mocht er iets niet naar wens zijn, vernemen wij dit graag, zodat direct aan een oplossing gewerkt kan worden.


Contactgegevens
Schijfstraat 11
5061 KA Oisterwijk
T: 013-5217442
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1976
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -