< Terug naar alle leden

Broeckx Plastic Recycling Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Bij de familie Broeckx zit het ondernemen in de genen. In 1946 is Dhr. G.J. Broeckx begonnen met zijn transportbedrijf. Bij de opvolging van beide zonen Ad en Jack Broeckx is een tweede bedrijf opgezet, een plastic recycling bedrijf. Van 1982 tot 1994 hebben zowel transport als plastic recycling naast elkaar gefunctioneerd.

Vanaf 1994 is Broeckx zich gaan specialiseren in de plastic recycling en is het transport afgestoten. Deze specialisatie heeft geleid tot goede langdurige relatie met leveranciers en afnemers. Hierdoor was het mogelijk om te groeien tot waar Broeckx Plastic Recycling BV vandaag de dag staat.

De kernactiviteit bestaat uit het inzamelen, sorteren en persen van kunststoffen. Inkoop geschiedt bij allerlei soorten bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Dit zijn o.a. de kunststof verwerkende industrie, inzamelingsbedrijven van oud papier, distributiecentra en afval inzamelaars. De producten worden verkocht in Nederland, landen binnen Europa en landen in Azië zoals China en India. Door het diverse verkoopkanaal is Broeckx verzekerd van stabiele afname.

Broeckx Plastic Recycling BV staat voor kwaliteit en dienstverlening naar zowel de toeleveranciers als de afnemers. Hiervan wordt blijk gegeven door de toeleveranciers een hoogwaardige inzamelingsmethode aan te bieden. Onze afnemers wordt een kwaliteiteitsproduct geleverd. Hiermee is het mogelijk geworden om jarenlange relaties in stand te houden.


Contactgegevens
Notelstraat 47
5085 ET Esbeek
T: 013-5169214
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1986
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -