< Terug naar alle leden

Xurity Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Op het eerste gezicht lijkt het dat bedrijven de processen en procedures rond veiligheid op orde hebben. Maar als we inzoomen op de details dan is veiligheid meestal nog geen vast bestanddeel van het denken en doen. Personeel en beveiligingsmensen voeren de regels uit omdat het is voorgeschreven. Motivatie en het laten zien dat het echt nodig is, ontbreken. Gasten schrijven zich in bij de receptie, doen een badge op, maar is hen verteld waarom dat beter is voor het bedrijf en henzelf? Wij van Xurity denken dat het allemaal beter kan: veiligheid als een vanzelfsprekend gedrag.

Xurity is sterk in snelle gedragsveranderingen als het gaat om besef van veiligheid . We hebben beproefde programma’s ontwikkeld die aansporen veiligheidsaspecten tot gewoonten te maken en die in alert gedrag om te zetten.

Xurity levert maatwerk, toegespitst op uw organisatie en ingebed in uw bedrijfscultuur. Alleen dan werken onze programma’s en zijn veiligheid en gedrag een vanzelfsprekendheid geworden. Beveiligen als middel om de boel in de gaten te houden is een volstrekt achterhaald concept. Beveiliging vraagt veel meer kennis en inzicht om die pretentie waar te maken. Xurity neemt een voorsprong op die veel eisende markt.

De dienstverlening van Xurity is veelzijdig als het gaat om veiligheid en beveiliging. Bewaking van objecten, surveillance of het uitvoeren van een veiligheidsplan rondom evenementen, u vindt het allemaal bij Xurity. En of het nu gaat om het eenmalig gebruik van een van onze diensten, of om een langdurige samenwerking: Xurity is uw partner!

Bij Xurity geloven we in beweging. Onze medewerkers presteren het beste als zij binnen de baan die zij hebben kunnen werken met hun talenten en kunnen blijven groeien. Wij hebben een oprechte interesse in onze medewerkers en hun ambities.. Men gaat bij ons verplicht in opleiding, ze moeten daarom van leren houden. Stilstand is achteruitgang.


Contactgegevens
Kapitein Rondairestraat 8
5015 BC Tilburg
T: 013-5900626
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -