< Terug naar alle leden

Payper Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Payper is uw strategische partner op het gebied van flexibele arbeid. Wij bieden structurele oplossingen op het gebied van payroll, backoffice services en HR management. Oplossingen waarmee flexibele arbeid duurzaam verankerd wordt in uw organisatie.

Payper helpt met het optimaal inrichten van uw flexibele werkschil. Wij ontzorgen u met oplossingen op het gebied van payroll en personeelsadministratie, risicomanagement en HR strategie. Zodat u zich kunt focussen op uw core business en samen met uw werknemers het beste uit uw bedrijf kunt halen.

We zijn kritisch en klantgericht. U kunt er op rekenen dat we altijd zeggen en doen wat het beste voor u is. Zoals duidelijk zijn, bijvoorbeeld in offertes. Daarin vermelden we een all-in omrekenfactor, dus inclusief reserveringen en inlenersbeloning. Geen onverwachte kosten in een latere fase. U weet direct wat u betaalt en wat u daarvoor krijgt. Payper biedt strategisch advies en branchespecifieke oplossingen op het gebied van payrolling, hr- en backoffice services. Wij nemen uw werkgeverszorgen weg en zorgen ervoor dat u uw flexwerkers zo efficiënt en effectief mogelijk kunt inzetten. Zodat u samen met hen extra waarde kunt creëren voor uw klanten en kernactiviteiten. En daar profiteert uiteindelijk uw hele bedrijf van.


Contactgegevens
Reduitlaan 44
4814 DC Breda
T: 076-5449345
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000