< Terug naar alle leden

ESQ Advocaten Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

ESQ Advocaten is gevestigd in Breda en Raamsdonksveer. Wat ons advocatenkantoor onderscheidt is onze werkwijze. Onze manier van werken laat zich goed beschrijven door de onderstaande kernwoorden.

Klankbord
Wanneer u een advocaat nodig heeft, wilt u er één die de zaak oplost. En u zoekt een realistisch klankbord. Iemand die duidelijk is, over het tarief en over de haalbaarheid van uw zaak. Een betrouwbare sparringpartner. Dat is ESQ Advocaten.

Betrokken
Onze advocaten zijn betrokken, gemotiveerd en zij gaan voor de zaak. Uw zaak. Ook als het gaat om niet voor de hand liggende zaken, waarvoor een lange adem nodig is. Wij staan vóór, náást en vierkant achter de cliënt.

Service
ESQ Advocaten kent een hoog serviceniveau. U krijgt helder antwoord op uw vragen en uw zaak wordt snel en goed afgehandeld.

Samenwerking
Naast betrokken, bekwaam en snel is ESQ Advocaten innovatief. Wij gaan ervan uit dat je kennis en ervaring het beste kunt delen. Dat is goed voor de kwaliteit van het recht. Daarom werken wij veel samen met andere disciplines. Met deurwaarders, bedrijfsjuristen, mediators en andere advocatenkantoren. Simpelweg omdat wij vinden dat onze cliënten gebaat zijn bij het beste inzicht.


Contactgegevens
Heksenwaag 49
4823 JT Breda
T: 076-7002049
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -