< Terug naar alle leden

Winters bouw & ontwikkeling Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Eén onderneming, vier gespecialiseerde teams
Winters bouw & ontwikkeling heeft een rijke geschiedenis. Ons familiebedrijf bestaat officieel 67 jaar, hoewel onze wortels teruggaan tot het midden van de 19e eeuw. Vakmanschap, visie en durf tekenen onze ontwikkeling, groei en succes in al deze jaren. Deze geschiedenis dragen wij met trots, maar onze blik is op de toekomst gericht. Wij willen ons blijven ontwikkelen en kwalitatief leidend zijn in de markt. Hoe kun je het totale bouwproces nog efficiënter en slimmer maken en tegelijkertijd de klantwaarde verhogen? Dat is een van de vragen die wij onszelf dagelijks stellen en die ons uitdagen om onszelf steeds te blijven ontwikkelen en verbeteren. Dit heeft ons gemaakt tot wat wij nu zijn: één onderneming met vier gespecialiseerde teams!

De uitdagingen van morgen maken het bouwen steeds gecompliceerder. Nieuwe oplossingen vragen om specialistische kennis en meer betrokkenheid van de verschillende partijen. Het beheersen van het gehele bouwproces wordt hierdoor ingewikkelder. Toch valt daar de grootste winst te behalen voor opdrachtgevers. Winters heeft de expertise en deskundigheid opgebouwd om het bouwproces van de eerste schets tot de laatste steen risicodragend aan te sturen. Met als belangrijkste doel het vergroten van de klantwaarde.

Nieuwe uitdagingen vragen ook om de juiste mensen in de juiste teams. Vakmensen met passie en durf om samen veranderingen en verbeteringen door te voeren. Dat past binnen onze bedrijfscultuur. Dankzij onze openheid, oplossingsgerichtheid en dienstbaarheid hebben wij duurzame relaties opgebouwd met vele opdrachtgevers, architecten, adviseurs en bouwpartners.
Dit prachtige familiebedrijf met zijn rijke geschiedenis vraagt om een heldere visie op de toekomst. Eén onderneming met vier gespecialiseerde teams. Dat is ons antwoord op de vraag hoe wij ook morgen samen met u succesvol kunnen zijn. Voor een even mooie toekomst als ons verleden.


Contactgegevens
Rat Verleghstraat 116
4815 PT Breda
T: 076-5653250
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1949
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000