< Terug naar alle leden

Silverfish web & design Branche: ICT & Telecommunicatie, Internet

Bedrijfsomschrijving

Silverfish web & design is sterk in zowel grafische vormgeving als in de techniek achter websites en de vindbaarheid ervan. Daarnaast realiseren wij uw logo, huisstijl, advertenties, posters, flyers, webshop etc.
Neusje van de zalm? Responsive webdesign: wij maken uw site zo dat deze zich aanpast als hij wordt benaderd met een iPad, iPhone of gewoon een computer!

De vaste gezichten van Silverfish Web & Design zijn Fiona Vos, Louise Clarijs en Max van Dijke. Omdat wij ook erkend leerbedrijf zijn werken wij daarnaast met stagiares. Bij Silverfish kunt u al onze producten en diensten los van elkaar afnemen, of als totaal pakket. Denkt u hierbij aan logo’s, huisstijlen, belettering, ontwerp en bouw van websites en alle denkbare systemen achter websites. Ook voor zoekmachine optimalisatie bent u bij Silverfish aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij putten uit een vast netwerk met daarin een drukkerij, fotografen, beletteraars e.a. waarvan wij de kwaliteit en service aan u kunnen garanderen door onze eigen ervaring met deze partijen.

Specialismen
Website ontwerp en ontwikkeling, Advies ivm de vindbaarheid en teksten en Logo en huisstijl ontwerp en ontwikkeling.


Contactgegevens
Minervum 7456
4817 ZP Breda
T: 076-5145026
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -