< Terug naar alle leden

TUI Groups Incentives & Sports Branche: Meeting management en horeca, Toerisme

Bedrijfsomschrijving

Een reis die volledig past bij de wensen van de groep en waar je echt geen omkijken naar hebt. TUI Groups & Incentives komt met een passende oplossing zodat je zelf alleen maar het vliegtuig in hoeft te stappen. Samen gaan we op onderzoek. Wat is het doel van de reis? Zijn er speciale wensen? Daaromheen bouwen wij een heel programma. Voor ons is het de sport een reis samen te stellen die je zelf niet had kunnen bedenken.

Of je nu een groot of klein budget hebt en met 20 man of 250 man reist: wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke reis gaan maken. Van A tot Z verzorgd.


* Creatieve oplossingen op maat
* Team met ervaren reisspecialisten
* Groepen van 20 tot 5000 personen
* Eigen vliegtuigen en hotelconcepten
* Laagste prijs en beste voorwaarden

Inspiratiemagazine
Wil je samen met je bedrijf of vereniging op reis? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Vul je gegevens in op onze website en onvang het digitale inspiratiemagazine van TUI Groups & Incentives.

TUI Nederland is de absolute marktleider in de Nederlandse reisbranche met merken waarachter jarenlange vakantie-ervaring verborgen gaat. Hierdoor kunnen wij je naast scherpe prijzen ook een hoogwaardig servicelevel bieden.
Naast deze voordelen biedt Groups , Incentives & Sports zekerheid doordat zij aangesloten is bij de ANVR branchevereniging, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds.
Het team van TUI Groups , Incentives & Sports bestaat uit reis- en sportspecialisten met jarenlange ervaring op het gebied van Incentive en sportreizen.


Contactgegevens
Volmerlaan 3
2288 GC Rijswijk
T: 073-5999761
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1876
Vestigingen: -
Jaaromzet: -