< Terug naar alle leden

Wikibase Solutions Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Wikibase Solutions: Zakelijke wiki
Wikibase Solutions loopt voorop in het aanbieden van zakelijke oplossingen op het MediaWiki platorm. Door het stroomlijnen van informatie en het delen van kennis, voorzien we ambitieuze bedrijven van wikis, zoals open source wikis, wiki software voor bedrijven en zakelijke wikis.

De gebruiksvriendelijkheid van ICT laat in de praktijk nogal eens te wensen over. Daarom koos Wikibase heel bewust voor het MediaWiki-platform: geen enkel systeem is wereldwijd bekend en tegelijkertijd zo gebruiksvriendelijk. Zo helpen wij bedrijven bij het effectief stroomlijnen van informatie en het delen van kennis. Onze missie is om elke ambitieuze organisatie te empoweren om meer te bereiken met MediaWiki. Onze visie is om organisaties via het MediaWiki platform te laten doen wat zij willen.

Past perfect
Wij bouwen aan uw ambitie.

State of the art
Met gebruik van de modernste technologie.

Snel in bedrijf
Basisversie binnen enkele weken.

Groeit mee
Groeit mee met uw ambities.

Zakelijke wiki, open source wiki,
en meer
Wij maken het mogelijk voor bedrijven om te maken wat zij willen, met gebruik van het MediaWiki platform. Om het beste uit een Wiki te halen, hebben wij experts op het gebied van oplossingsarchitectuur, MediaWiki, ontwerp, JavaScript, PHP, Cloud Platforms en project management.

Over Wikibase Solutions
Sinds 2012 zijn wij actief op het MediaWiki platform. Omdat Wikibase zich compleet richt op Mediawiki, zijn wij specialisten op het gebied van open source, bedrijfswiki software en zakelijke wikis. Kom hier meer over ons te weten. Onze medewerkers realiseren de meest geavanceerde functionaliteiten met relatief eenvoudige middelen. Hiernaast kunnen wij rekenen op de expertise van de wiki gemeenschap en de steun van onze zorgvuldig geselecteerde partners. Zo kan Wikibase altijd aan verwachtingen voldoen. Ons klantenbestand heeft een mooie balans tussen Europa en de Verenigde Staten.

Onze producten
Wij leveren alleen producten op maat, want wij geloven dat alleen dan de volle potentie van wiki functionaliteit kan worden benut. Of je nu gratis kennis wilt delen met anderen op een open source wiki, of interne bedrijfsprocessen van optimaal support wilt voorzien met bedrijfswiki software. Wat wij bieden is een snelle, betrouwbare en flexibele oplossing met gebruik van de technologie die het MediaWiki platform te bieden heeft.

Steeds meer ambitieuze clienten weten de weg te vinden naar Wikibase Solutions en het gebruik van deze producten, zoals:

Projecten
Wij werken samen met onze klanten om de beste en gebruiksvriendelijkste informatie management software en kennisplatform software te realiseren binnen het MediaWiki platform. Hiermee realiseren we zakelijke wikis, bedrijfswiki software en nog veel meer. Onze mogelijkheden binnen het MediaWiki platform zijn ongeëvenaard door de hoge mate van professionaliteit en de hoge standaarden die bij ons worden gehanteerd.


Contactgegevens
Bredaseweg 103 A
4902NS Oosterhout
T: 06-53801070
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -