< Terug naar alle leden

itsme Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

itsme is een acroniem voor:
Industrial Technology & Supply for Mechanical & Electrical.

Onze organisatie is erop gericht klanten in de industrie te helpen kosten te besparen op het gebied van MRO (Maintenance, Repair and Operations).

Wij zijn marktleider binnen de MRO industrie, een groothandel die zich onderscheidt door mee te denken in de processen van onze klanten en dan pas oplossingen levert.

Industriële organisaties hebben vaak te maken met complexe, verstrengelde MRO processen. Omdat onderhoudsuitgaven, zowel preventief - als correctief, een directe invloed op het netto resultaat hebben, is de wens tot inzicht in en beheersing van de zogenaamde “Total Costs of Ownership” groot.

In (het proces van) realisatie van die wens zien we een gebalanceerd spanningsveld ontstaan tussen Procurement enerzijds en Operations, Maintenance & Logistics anderzijds.

Dit vraagt van een groothandel en dienstverlener vertaling van data naar waardevolle informatie: Een uniforme wijze van toelevering en gelijkwaardig serviceniveau aan alle productielocaties van de klant met daarbij horende datasets, reviews en advisering.
Wij leveren graag een bijdrage aan het transparant en beheersbaar krijgen van alle MRO processen bij onze klanten.

itsme heeft een jaaromzet van >200 miljoen euro, 520 medewerkers en een dekkend netwerk van 28 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Roemenië en Spanje.

itsme richt zich met een gevarieerd aanbod van elektrotechniek en werktuigbouw op industriële eindgebruikers, machinebouwers, paneelbouwers en technische installateurs.


Contactgegevens
Steurweg 2
4941 VR Raamsdonksveer
T: 076-5782800
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1980
Vestigingen: -
Jaaromzet: > €5.000.000