< Terug naar alle leden

Onestein Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Met de juiste automatiseringsstrategie haalt u het maximale uit uw onderneming. U werkt efficiënter, behoudt het overzicht en benut meer kansen.

Houd uw focus op uw core business, blijf doen waar u goed in bent. Wij zorgen dat uw bedrijfsprocessen optimaal verlopen. Dat doen we met een hoogopgeleid en ervaren team van business consultants, software developers en projectmanagers.

Samen beschikken we over de ideale mix van kennis en kunde om veranderingsprocessen te begeleiden en geïntegreerde bedrijfsvoeringen te realiseren.

Onze business consultants brengen de mogelijkheden in kaart en helpen u zo om de juiste keuzes te maken. Waar staat uw onderneming nu, waar wilt u heen? Hoe verlopen de bedrijfsprocessen, hoe kan het beter? Op zulke fundamentele vragen krijgt u heldere antwoorden.

Software is geen doel, maar een middel. Het draait om het afstemmen van uw bedrijfsprocessen met uw IT, om zo uw dagelijkse werkzaamheden optimaal te ondersteunen.

Alles begint met inzicht in bedrijfsprocessen. Op basis daarvan komen we tot de meest effectieve oplossing. Denk aan het inrichten van een standaard pakket, het uitbreiden van een bestaand systeem, het realiseren van een maatwerk oplossing, het benutten van data voor business intelligence of de inzet van een business app.

Waar u ook staat, Onestein helpt u verder.


Contactgegevens
Reduitlaan 45
4814 DC Breda
T: 088-6270400
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: -
Jaaromzet: -