< Terug naar alle leden

Aditech Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Ben jij in de regio Breda op zoek naar technisch personeel in de elektro- en installatietechniek of naar een toffe baan in de techniek? En vind jij Breda ook zo kei gezellig? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij zijn Aditech, hét bureau voor een baan in de techniek in de regio Noord-Brabant. Ben jij (ook) op zoek naar personeel in andere branches? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan graag voor je klaar!

Op een van de gezelligste stukjes van Breda aan de Ginnekenweg ligt al jaar en dag onze regionale vestiging Aditech Breda. Waar onze Bredase collega’s Britt, Sophie en Denise alles regelen voor onze E- en W-monteurs, van kleding en goed gereedschap tot de juiste papieren en het lekkerste bakkie koffie. Zodoende kunnen onze Aditech vakmensen zich focussen op zaken die er toe doen: meebouwen aan de mooiste projecten bij veel installatiebedrijven in de buurt. Want ja, het werk moet af! Technisch uitzendbureau en detacheerder in Breda:

Al 27 jaar regelt Aditech als technisch uitzendbureau en detacheerder in Breda gaaf werk en de leukste banen binnen de techniek. Van loodgieters en elektromonteurs tot klimaatinstallateurs, werkvoorbereiders in de installatietechniek en werkvoorbereiders in de elektrotechniek. Samen de mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken samen met diverse installateurs, van lokale ondernemers in de regio Noord-Brabant tot landelijke spelers. Goed geplaatst, dat zeggen we dan. En daar regelen we alles voor. De vestiging aan de Ginnekenweg is goed te bereiken voor sollicitanten, klanten en werkende monteurs.


Contactgegevens
Ginnekenweg 131
4818 JD Breda
T: 088-2348146
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: 12
Jaaromzet: > €5.000.000