< Terug naar alle leden

Solipsis - Motion in IT Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Als jouw IT-partner bepalen we samen een roadmap en inventariseren we wensen en kansen, voor de korte en de lange termijn. Onze specialisten ontzorgen organisaties door het beheer van de IT-omgeving op zich te nemen. Onze ruime ervaring in het realiseren van digitale transities, helpt organisaties en haar medewerkers om IT als prettiger, efficiënter en veiliger te ervaren.

Als Microsoft-specialist besteden we veel tijd aan het opleiden en certificeren van onze medewerkers, binnen een prettige werkomgeving. Zo waarborgen we kwaliteit en blijven wij op de hoogte van de nieuwste digitale ontwikkelingen en kansen. Wij creëren samen met jou oplossingen die helpen jouw ambities waar te maken.

Doorzettingsvermogen, creativiteit en mensgerichtheid spelen een essentiële rol bij het realiseren van ambities. Voor ons staat de eindgebruiker altijd op de eerste plaats en daarom besteden we veel aandacht aan adoptie. Met doordacht IT-beleid en het introduceren van slimme procesverbeteringen en innovatieve integraties, zijn we in staat om elk IT-project soepel en met de juiste beleving te realiseren.


Contactgegevens
Schimminck 1 A
5301 KR Zaltbommel
T: 088-5991608
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -