< Terug naar alle leden

TenToon Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

VIND JE HET LASTIG OM EEN RUIMTE IN TE RICHTEN DIE DUIDELIJK JOUW BOODSCHAP VERTELD? WIL JE DAT BEZOEKERS ZICH WELKOM EN PRETTIG VOELEN?
Als ondernemer zijn er veel zaken die je aandacht vragen. Zeker als je met de gedachte speelt om je interieur van je bedrijf te gaan veranderen of aan te passen! Een dergelijk project vraagt veel van je tijd en daarom hebben al meerdere ondernemers mijn hulp ingeschakeld. Gezellige decoratie neer zetten is het punt vaak niet. Maar om een visueel kloppend plaatje neer te zetten is toch net even anders. Bezoekers willen visueel verleid worden. Als de goederen of ruimte goed gepresenteerd is komen mensen graag terug en dat is wat je wil. Dit geldt in mijn ogen voor alle ruimtes.
Mijn opdrachten lijken soms wat divers maar het is altijd een verhaal, een visueel concept. Klein of groot: het moet kloppen.

En vergeet niet de styling-stress in je eigen huis! Ik zie het steeds meer om me heen Er is gewoonweg teveel keus in stijlen, kleuren en wandafwerking. Door voor jou alvast wat opties te bedenken, wordt het een stuk overzichtelijker en makkelijker om samen een keuze te maken. We bekijken samen de beste oplossing voor jouw interieur. Een frisse blik van buitenaf kan vernieuwende inzichten opleveren.


KRACHT / HET VERSCHIL MAKEN

Mijn kracht is om te werken met bestaande ruimte en materialen. Dit het ik wel geleerd bij alle Retail bedrijven waar ik heb gewerkt.
Gegeven: dit zijn de producten/meubels, dit zijn de meters: maak er iets goeds van. Enorme budgetten waren er niet.
Hoe kun je hier het beste uit halen met beperkte middelen. Het leeg kopen van een luxe woonwinkel kan iedereen. Dan is het sowieso een plaatje maar ik kan echt een verschil maken met de juiste kleuren, lijnen, vlakken, behangen en decoratie. Herbruikbare meubels of accessoires kunnen een verrassend effect geven en het is ook nog goed voor het milieu en je portemonnee. Het hoeft niet enorm duur te zijn om een nieuwe sfeer neer te zetten. En van een probleem en eye-catcher maken. Dat is de mijn ‘puzzel’: staat er een pilaar middenin de ruimte dan kunnen we die gebruiken om iets gaafs neer te zetten.

RUIS
Je kent het wel, een bakje folders daar, een prulletje daar en voor je het weet ligt de hele toonbank vol en plakt er van alles op het raam.
Alleen al door een ruimte te scannen en de ruis weg te nemen kun je al veel resultaat behalen.
Als je hier dagelijks tussen staat zie je dat vaak niet meer. Bedrijfsblindheid overkomt de beste, dan kan een inzicht van buitenaf zeer waardevol zijn.
Producten clusteren en alles wat niet nodig is, een andere plek geven. Kun je hier hulp bij gebruiken dan kom ik graag bij je langs.


WIE BEN IK
Ik ben een echte Brabander, ben daar trots op en vind het fijn om lokaal te werken.
Kijk graag een goede Netflix serie en kan mezelf hier volledig in verliezen.
Vanaf de bank even iemand anders aan het werk zien is heerlijk! Ik kan dan ook heerlijk gaan zitten voor een van de vele woonprogramma’s om inspiratie op te doen.
Mijn rechter hersenhelft is veel beter ontwikkeld dan mijn linkerhelft.
Ik heb dan ook als eerste mijn boekhouding uitbesteed zodra dat kon.
Ik volg regelmatig webinars en trendpresentaties om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de interieurbranche.

KLANTEN DIE JE VOORGINGEN
-Patisserie SMAAK Den Bosch en Helvoirt
-IVA Driebergen
-Loesje (van de Kaarten)
-Blom Fashion agentschap
-De Zaak Vught, flexkantoor
-De Jong Accountants
-Tycho&Vito kids
-Vons brasserie Vught


Contactgegevens
Taalstraat 40
5261 BE Vught
T: 06-42629014
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -