< Terug naar alle leden

Pearl-IT Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Pearl-IT is een no-nonsense IT-dienstverlener voor de zakelijke markt. Resultaten moeten zichtbaar zijn en dat is wat Pearl-IT nastreeft.

Pearl-IT kan goed manoeuvreren tussen verschillende bedrijfsculturen. Het midden- en klein bedrijf in tal van sectoren, maar ook multinationals behoren tot onze portfolio . Door onze compact opgestelde organisatie zijn wij in staat om flexibel te schakelen en snel actie te ondernemen. Korte lijnen, bereikbaarheid, vliegensvlugge reactietijd kenmerken onze organisatie

Ons kleinschalig team bestaat uit gekwalificeerd, enthousiast en gedreven medewerkers, die elkaar op velerlei vlak verbinden en versterken. Wij zijn ertoe in staat om op hoog niveau systemen en netwerken te realiseren. Wij hebben bewust gekozen voor lage overheadskosten (geen huisvestiging in duur kantoorgebouw, kleinschalig, jong en professioneel team, beheersbare reclame- en marketingkosten etc). Hierdoor zijn wij in staat zéér concurrerende tarieven te hanteren. Betrouwbaarheid en veiligheid van de systeem staan voor Pearl-IT als vanzelfsprekend voorop.

Kortom, door onze brede kennis en ervaring kunnen wij verbanden zien tussen de verschillende IT vraagstukken en zo een beter en gedegen oplossing bieden.


Contactgegevens
Burgemeester Brokxlaan 12
5041SB Tilburg
T: 013-2032078
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -