< Terug naar alle leden

De Looper NDO Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

De Looper NDO is al 35 jaar een bekende naam in het niet-destructief onderzoek in de Benelux. Het is een familiebedrijf en in 1982 opgericht als technische handelsfirma, gespecialiseerd in de levering van apparatuur en chemicaliën ten behoeve van materiaal-karakterisatie, inspectie en niet-destructief onderzoek. Sinds 2011 hebben Erik van der Schouw samen met Danielle Heijms het bedrijf overgenomen en gevestigd in Hilvarenbeek Het bedrijf bestaat uit een klein, maar deskundig team van 8 medewerkers.

De Looper NDO vertegenwoordigd op exclusieve basis een viertal wereldmerken in de NDO. Te weten; Magnaflux - Magnetisch en Penetrant scheuronderzoek, Oxford Instruments - LIBS, XRF en OES spectrometers, Sonotec - Ultrasoon apparatuur en Rohmann - wervelstroomapparatuur. Elke techniek heeft zijn beperkingen en eigen toepassingsgebied, denk bijvoorbeeld aan het opsporen van insluitingen in gietwerk, het vaststellen van de materiaalsamenstelling, opsporen van haar- en vermoeiingsscheuren in lasnaden of het meten van laagdikte of vaststellen van delaminatie van composiet. Wij zijn trots op ons hoogwaardige productgamma en trouwe klantenkring, waaronder een groot aantal in de top 50 van industriële bedrijven in de Benelux, onder andere actief in onder andere luchtvaart, primair en secundair staalproductie, energie, scheepsbouw en constructie.

Het is een zeer kritische markt met veeleisende klantvragen. Ons team staat iedere dag weer voor kwaliteit en 100% klanttevredenheid. Een grote voorraad, snelle en accurate levering van producten en het persoonlijk te woord staan en adviseren van onze klanten staan bij ons voorop. Onze klanten moeten namelijk onder alle omstandigheden kunnen testen met zeker resultaat.


Contactgegevens
Bukkumweg 24 M
5081 CT Hilvarenbeek
T: 013-5054216
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1982
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -