< Terug naar alle leden

Dior Heavylift Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Dior Heavy Lift is een veelzijdige onderneming met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van industriële verhuizingen, het verplaatsen van machines en het verticaal en horizontaal verplaatsen van grote en/of zware modules waarbij gewicht en afmetingen geen grenzen kent, waar ook ter wereld.

Naast een praktische aanpak hebben wij een grote mate van creativiteit en flexibiliteit en de combinatie van deze factoren is onze kracht.

Met ons eigen materieel plus hijs-en hefmogelijkheden hebben we alles in eigen beheer en zijn we niet afhankelijk van derden. Dior Heavy Lift verzorgt het (speciaal) transport en eventueel de opslag van uw productielijn, machines of andere objecten in één van onze eigen loodsen.

WAT WE DOEN
Industriële verhuizingen en verplaatsingen
DIOR Heavylift is uw betrouwbare partner voor dit gespecialiseerde werk. We zijn werkzaam in onder andere de food-, automotive-, productie-, kunststof- en metaalindustrie.

Medische industrie
Voor ziekenhuizen in heel Europa knapt DIOR Heavylift de zware klussen op. Een MRI-scanner of overdruk tank van Amsterdam naar hartje Belgrado: wij draaien er onze hand niet voor om.

Hijs- en hefmiddelen
Met behulp van onze gespecialiseerde transport machines is bij DIOR Heavylift uw kostbare machine in goede handen. Elektrische kranen, heftrucks, hefportalen en SPMT wagens zijn voor ons dagelijkse kost.

DIENSTEN
Industriële verhuizingen en verplaatsingen
DIOR Heavylift neemt u alle zorgen rondom de verhuizing van uw machine uit handen. Wij zijn specialisten in millimeterwerk!

Hijs- en hefmiddelen
Met hypermodern materieel zorgt DIOR Heavylift voor de perfecte verplaatsing van uw kostbare machine.

Transport
Over land, via het water of door de lucht: DIOR Heavylift laat elk speciaal transport op rolletjes verlopen.

Opslag
Een dag, een week of een jaar: bij DIOR Heavylift slaan we uw goederen tijdelijk op in onze eigen, veilige ruimtes.

Medisch
DIOR Heavylift is specialist in het verhuizen van medische apparatuur.

MVO
Milieuvriendelijk werken is voor DIOR Heavylift de meest praktische manier van werken.

PROJECTEN
Een zware machine verhuizen: niet zomaar een klus
Hoe dat er nou uitziet, zo’n industriële of medische verhuizing? Op deze pagina geven we een paar van de projecten die we uitvoerden. Eén ding wordt daaruit duidelijk: bij het verplaatsen of verhuizen van apparatuur komt heel wat kijken. Het juiste materieel, een hecht team met de juiste mensen en een héle strakke planning zijn het geheim.

DIENSTEN
Zorgvuldig uitgewerkt plan voor verhuizing van machines en productielijnen
Dankzij een zorgvuldige voorbereiding en een gedetailleerd plan realiseren we elke industriële of medische verhuizing zo efficiënt mogelijk. Daarbij denken we aan álles; met ruim dertig jaar ervaring zien we geen enkel detail meer over het hoofd. We beschikken bovendien over de kennis van internationaal vervoer over het water en door de lucht, ook als het gaat om de administratieve afwikkeling daarvan. Wereldwijd is de verplaatsing van uw industriële machine of productielijn in goede handen.

DIOR Heavylift is specialist in:
• verhuizen en verplaatsen van machines en productielijnen
• verhuizen en verplaatsen van medische apparatuur
• speciaal transport
• transport per boot of vliegtuig
• verpakken van machines voor transport
• demontage en montage
• opslag van machines en productielijnen

Wij werken onder meer voor de voedingsindustrie, verpakkingsindustrie, staalverwerkende industrie, kunststof industrie, betoncentrales, energiecentrales, installatietechniek, petrochemische industrie en medische instellingen.


Contactgegevens
Ruisvoorn 6-8
4941 SB Raamsdonksveer
T: 0162-684154
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -