< Terug naar alle leden

Ordito Branche: Bedrijfshuisvesting, Architectuur

Bedrijfsomschrijving

Ordito bestaat sinds 2005 en staat voor Resultaat in Recht en Ruimte. Wij zijn een planologisch adviesbureau én detacheringsbureau. Gevestigd in het midden van Noord-Brabant, werken we met 35 collega’s aan projecten in het hele land.
We zijn een familiebedrijf en hechten veel waarde aan het volgen van de persoonlijke wensen van onze collega’s. Onze collega’s zijn geen nummer, maar een gewaardeerd lid van onze hechte club professionals.

Persoonlijke en professionele groei gaan samen
We geloven dat persoonlijke groei essentieel is voor een succesvolle loopbaan. Daarom bieden we bij Ordito volop kansen om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Je zult merken dat veel van onze collega’s direct na hun studie bij ons zijn begonnen als junior en in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot ervaren professionals. We moedigen je aan om je grenzen te verleggen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en te groeien als individu.

Meer dan werk
Maar het draait niet alleen om werk bij Ordito. We geloven dat een goede balans tussen werk en ontspanning essentieel is voor het welzijn van onze collega’s. Daarom organiseren we regelmatig leuke uitjes en activiteiten. Van de jaarlijkse wedstrijd om de bowling wisselbeker tot gezellige borrels, heerlijke etentjes, leerzame kennissessies, familiedagen en andere leuke uitjes, er is altijd wel iets te beleven. We zijn ervan overtuigd dat een informele en persoonlijke sfeer de beste leer- en werkomgeving creëert.

Bij Ordito geloven we in groei zonder onze unieke bedrijfscultuur op te offeren. We willen niet te groot groeien, omdat we graag de persoonlijke wensen van al onze collega’s willen blijven volgen. Dit stelt ons in staat om een hechte cultuur te behouden, waarin iedereen wordt gehoord en gewaardeerd.

Benieuwd naar onze vacatures? Check https://www.ordito.nl/vacature-planoloog/ of andere pagina's van onze website!

Tot snel?


Contactgegevens
Nieuwstraat 87
5126 CC Gilze
T: 0161-801022
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: -
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000