< Terug naar alle leden

De Bruin Techniek Tilburg Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

De Bruin Techniek is sinds 1966 actief als regionale toeleverancier van werktuigbouwkundige kwaliteitsproducten en diensten aan industriële eindgebruikers.

Een familiebedrijf sinds 1966.
De Bruin Techniek is onderdeel van De Bruin Techniek Groep; een Brabants familiebedrijf in hart en nieren. Met een hecht collectief van meer dan 80 medewerkers faciliteren we klantspecifieke dienstverlening in Zuid-Nederland en Noord-België. Binnen de gehele groep neemt aandrijftechniek een prominente plaats in.

Wij willen voor iedere klant, individueel op een duurzame wijze, maximale waarde bieden. Daar gaan wij voor, iedere dag opnieuw. Middels een efficiënt logistiek proces garanderen we een snelle levering van ons assortiment dat uitsluitend bestaat uit gerenommeerde A-merken en geselecteerde private labels.

MROsupport ©
that moves you.
Wij hebben de overtuiging dat onze focus moet liggen op het leveren van waarde, meer dan op het leveren van waren alleen. Wij zorgen dat uw primaire processen doorgang vinden en dragen bij aan het minimaliseren van de total cost of ownership van MRO-artikelen. Dat doen we via een breed scala aan diensten op gebied van logistiek maatwerk (MROlogistics©) klantspecifieke inkoopdiensten (MROsourcing© ) en voorraad zonder risico (MROsustainable stock©). Deze dienstverlening faciliteren wij met meer dan 80 enthousiaste en ervaren medewerkers met hart voor de klanten en voor onze organisatie.

Regionaal verbonden
De Bruin Techniek heeft een netwerk van 16 lokale servicepunten in Zuid-Nederland en België. Het voordeel? Er is altijd een MROsupporter met veel kennis en ervaring in de buurt en de lijnen zijn kort. Snel schakelen en korte levertijden zijn ons handelsmerk. Noodzakelijk om ook voor ú exclusief maatwerk te leveren.

MROproducts
that move you.

Online winkelen
Onze B2B MROshop© is dé online winkel voor maintenance, repair & operations producten. U vindt hier ons volledige MROstock© assortiment, dat zich kenmerkt door een permanente beschikbaarheid, hoge kwaliteit en scherpe prijsstelling. De MROshop© kunnen we klantspecifiek maken, zodat uw medewerkers alleen hoeven te kiezen uit het assortiment dat u met ons heeft samengesteld.

Betaalbaar en beschikbaar
De 10.000 meest gevraagde MROstock producten worden jaarlijks in één handzame catalogus samengevoegd en zijn verkrijgbaar via alle officiële lokale steunpunten en natuurlijk ook via onze eigen webshop. De belangrijkste kenmerken zijn: Hoge kwaliteit; uitstekende garantie; extra scherp geprijsd; permanent beschikbaar; vaste prijzen.


Contactgegevens
Kapitein Nemostraat 33
5015 AL Tilburg
T: 013-5326200
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1966
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -