< Terug naar alle leden

QNP ICT & TELECOM Professionals Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

QNP staat voor Quality Network Products. Het woord ‘quality’ is daarbij niet voor niks gekozen. Kwaliteit vormt namelijk de rode draad binnen QNP. Dat ziet u terug in onze oplossingen, diensten en producten. Maar bovenal in onze mensen.


Professionals sinds 1990
De historie van QNP begint in 1990. Al 25 jaar lang staat het leveren van topkwaliteit op ICT-gebied centraal. Inmiddels wordt QNP geleid door Theo van Rijen en Henry de Bruijn. Twee ondernemers pur sang die hun passie voor kwaliteit hebben verankerd in het DNA van QNP. Ze worden gedreven door technologie die klanten in staat stelt beter, fijner en sneller te werken.

Kwaliteit zit in onze mensen
QNP is een organisatie met een platte structuur. De lijnen zijn er kort en iedereen is bereikbaar en benaderbaar. Dat geldt voor klanten én medewerkers. QNP heeft een team met een missie. Die missie spreekt voor zich; klanten tevreden stellen. Door uitdagingen aan te pakken, problemen op te lossen of liever nog: te voorkomen met innovatieve ICT-oplossingen. Daar staan wij voor en daar gaan wij voor!


Contactgegevens
Rithmeesterpark 60
4838 GZ Breda
T: 076-5975000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000