< Terug naar alle leden

MKB webpartner Branche: Marketing & communicatie, Online marketing

Bedrijfsomschrijving

MKB Webpartner in Zevenbergen voor uw internetdiensten is opgericht in 2014 en werkt alleen met senior specialisten voor uw online vraagstukken in de regio Noord-Brabant. Deze specialisten hebben minimaal 7 jaar bij een gerenommeerd bedrijf gewerkt en ervaring en kennis gedeeld bij grote IT-bedrijven, web- en marketing bureaus. Door samenwerking, kennis en open communicatie bieden wij een unieke formule aan voor het MKB. De gecombineerde kracht en vaardigheden van de personen achter MKB Webpartner zijn van belang voor een goed eindresultaat bij onze klanten. Flexibiliteit en continuïteit binnen onze groep is van belang om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

De vraag naar webdesign en internetmarketing is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Mede door de vraag naar betaalbare online kwalitatieve diensten hebben wij MKB Webpartner in het leven geroepen. MKB Webpartner is de online dienstverlener die professionaliteit, service en resultaat in een nieuw jasje steekt. De ondernemer heeft genoeg te doen en wil geen technisch geneuzel aan zijn hoofd. Door middel van een aantal basispakketten met eventuele toevoegingen bereiken wij samen met u waar u ons voor betaald. Online diensten en zelfs het schrijven van teksten voor de webpagina´s vallen onder onze expertise.

MKB Webpartner = De begrippen Service en Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan; 100 % service voor vaste, transparante en lage tarieven.


Contactgegevens
Zuidhaven 9-11
4761 CR Zevenbergen
T: 0168-203670
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -