< Terug naar alle leden

Rhenus Contract Logistics Tilburg Branche: Facilitaire dienstverlening, Overig facilitaire dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

De Rhenus Groep biedt wereldwijd logistieke diensten aan en heeft een jaaromzet van € 4.8 miljard. De groep heeft wereldwijd meer dan 29.000 werknemers, verdeeld over 610 locaties. De Rhenus divisies Contract Logistics, Freight Logistics, Port Logistics en Public Transport beheren complexe toeleveringsketens en bieden een schat aan innovatieve diensten die een toegevoegde waarde betekenen.

Bij Rhenus in Nederland zijn ongeveer 1.500 mensen werkzaam, verdeeld over meer dan 35 locaties. U vindt ons niet alleen in de Rotterdamse haven en op luchthaven Schiphol maar onder andere ook in Tilburg, Eindhoven, Drachten, Venlo, Maastricht, Vaassen en Etten-Leur.

Wij bieden onze werknemers naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket ook de mogelijkheden om te groeien met ons Management Development Programma en internationaal trainee programma. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen van zowel MBO, HBO als universitair niveau. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers in goede arbeidsomstandigheden werken. Wij beschikken over mooie, ruime en lichte panden met oog op duurzaamheid en veiligheid.


Contactgegevens
Dr. Paul Janssenweg 150
5026 RH Tilburg
T: 013-4587000
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1986
Vestigingen: -
Jaaromzet: -