< Terug naar alle leden

Job Invest Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Job Invest is onderdeel van Job Investment Group en is sinds 2006 uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen is Job Invest een betrouwbare partner in het zorgeloos invullen van vacatures, maar ook helpen wij werkzoekenden in de zoektocht naar een passende nieuwe baan. Job Invest is volledig NEN 4400 gecertificeerd, heeft op jaarbasis bijna tweeduizend uitzendkrachten (zowel Nederlanders als arbeidsmigranten op grote schaal) aan het werk en ontzorgt, ondersteunt en begeleidt op het gebied van productie, logistiek, techniek en zakelijke dienstverlening. Door wensen en behoeften vooraf duidelijk in kaart te brengen en aan de hand van ons gespecialiseerde team van recruiters lukt het telkens weer om de beste medewerker en/of passende baan te vinden. We Invest In Your Job!

TodayHR biedt u in de volle breedte ondersteuning bij uw vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht en personeel en organisatie. Daarnaast detacheren we HR-professionals, verzorgen mediation en bieden de mogelijkheid tot het contacteren van een extern vertrouwenspersoon. Ook voor tweede spoor trajecten en outplacement kunt u bij ons terecht. TodayHR neemt als expert uw zorgen uit handen en gaat zeer pragmatisch en resultaatgericht voor u te werk. Wij bieden daadkracht, innovatie en passende oplossingen.

Talentrix ondersteunt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij denken in kansen en mogelijkheden en ondersteunen mensen die net dat stapje extra nodig hebben om weer onderdeel te worden van het reguliere arbeidsproces. Samen met tientallen bedrijven bieden wij iedereen een kans. Niet alleen een mooie nieuwe start voor de werknemers, maar ook voor de bedrijven waar deze mensen aan de slag gaan.

Outsource Force is een betrouwbare partner in het uit handen nemen van werkzaamheden. Met een team van enthousiaste medewerkers staat Outsource Force elke dag weer voor u klaar om u te ontzorgen bij werkzaamheden die niet tot uw core business behoren. Alle werkzaamheden worden tot in detail uitgevoerd en aan de hand van een professionele aanpak zorgt Outsource Force keer op keer voor tevreden klanten.


Contactgegevens
Rietveldenweg 40
5222 AR 's-Hertogenbosch
T: 073-7113712
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -