< Terug naar alle leden

Bender Benelux Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Bender is een fabrikant van zeer geavanceerde producten en systemen die wereldwijd processen, mensen en installaties beschermen, speciaal gericht op bedrijfscontinuïteit en elektrische veiligheid. Sinds het ontstaan van de organisatie in 1946 en de uitvinding van actieve isolatiebewaking op zwevende netstelsels door Dipl. –Ing. Walther Bender in 1939 (IT-netstelsel), heeft Bender wereldwijd een toonaangevende positie ingenomen.

Dagelijks werken wij met innovatieve technologieën en patenten om deze toe te passen in onze oplossingen. Toegespitst op de industriële sector en applicaties waardoor de hoogste betrouwbaarheid en veiligheid kan worden gegarandeerd voor proces, mens en installatie. Toepassingen waarbij de focus op top kwaliteit, Innovatie, best in Know How en best in service voorop staan.

U vind onze oplossingen in onder andere Industriële omgevingen zoals, Petro-Chemie, Proces industrie, Maritiem en Offshore, Datacenters, Automotive en Medische omgevingen.

Bender Group is een wereldwijd opererende organisatie met ongeveer 700 medewerkers. Eigen productie en R&D faciliteiten en actieve deelname in nationale en internationale comités.

Bender is uw partner waarbij wij oplossingen bieden voor uw branche specifieke vraagstukken waarbij bedrijfscontinuïteit en elektrische veiligheid belangrijk zijn.


Contactgegevens
Takkebijsters 54
4817 BL Breda
T: 076-5878713
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1946
Vestigingen: 13
Jaaromzet: > €5.000.000