< Terug naar alle leden

Techniek Werkt Beter Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Techniek Werkt Beter heeft brede kennis van allerhande technische functies in de Bouw, Installatietechniek en ICT. Techniek Werkt Beter werkt samen met een vaste groep uitstekende medewerkers die tijdelijk inzetbaar zijn, maar wij kunnen op verzoek ook nieuw personeel werven. Wederzijds respect en een zorgvuldige screening zorgen ervoor dat goed gemotiveerde krachten bij opdrachtgevers de klus klaren!

Ik ben manager van een organisatie. Hoe organiseer ik mijn technisch personeel? Wie kan mij strategisch adviseren bij het werven van personeel in de techniek? Ik kan een groot project binnen halen, maar ik heb de menskracht niet. Hoe los ik dit op?

Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hoe kom ik aan een baan die bij mij past? Wie kan mij een goed advies geven welke stap ik nu moet zetten? Ik ben 50+, hoe kan ik mij nog ontplooien? Ik kan gaan werken onder een uitzendconstructie, welke partij is betrouwbaar?

Deze en andere zaken horen wij dagelijks van zowel opdrachtgevers als werknemers. Wij willen graag samen met u werken aan het vinden van de juiste oplossing, op basis van integriteit en wederzijdse belangen.

Bemiddeling begint bij ervaren vakkrachten en gaat t/m managementfuncties. Onze managers hebben een brede achtergrond in het bedrijfsleven en hebben allemaal een technische achtergrond. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Bel of stuur een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Contactgegevens
Oude Litherweg 2
5346 RT Oss
T: 0412760686
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -