< Terug naar alle leden

Swoop Branche: ICT & Telecommunicatie, Telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

SWOOP biedt jou alle voordelen van nieuw, alleen dan voor een betere en lagere prijs. Of je nu een laptop, smartphone of tablet zoekt, je krijgt altijd dé allerhoogste kwaliteit en minimaal 2 jaar garantie. Ook profiteer je altijd van een uitstekende service. SWOOP hanteert 3 verschillende condities en prijsklassen. Zo is er een refurbished apparaat voor elke wens en dat voor dé allerbeste prijs. SWOOP is dan ook het beste alternatief voor nieuw.

Wat maakt SWOOP uniek?
Van huis uit is SWOOP een reparateur van smart devices. Deze kennis en ervaring komt goed van pas tijdens de controle van onze refurbished smart devices. Elk onderdeel wordt hierbij nagekeken. Zowel aan de binnen- als buitenkant. Ieder toestel wordt bijvoorbeeld gedemonteerd, zodat de binnenkant nagekeken kan worden. Mocht een functie niet naar behoren werken, dan weet SWOOP precies waar het probleem ligt en hoe dit verholpen kan worden. Door alles in eigen hand te houden, kan SWOOP altijd dé allerhoogste kwaliteit bieden.

In vogelvlucht
Onder de noemer Smartrepair zijn wij al sinds 2012 gespecialiseerd in het herstellen van high-end consumentenelektronica. Wat ooit begon met de reparatie van smartphones vanaf de keukentafel is inmiddels uitgegroeid tot een full-service retail formule met 5 winkels door Nederland en onze digitale kanalen smart-repair.nl en de SWOOP.nl webshop.


Contactgegevens
Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 06-43031767
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 5
Jaaromzet: -