< Terug naar alle leden

Station 88 Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Begin 2018 openen onze deuren voor ondernemers en hun partners en dienstverleners in Midden-Brabant. Nieuwsgierig?

Midden-Brabant en Tilburg in het bijzonder hebben een goed vestigingsklimaat. Midden op de industrie en logistieke-as Rotterdam-Venlo, en midden in het hart van de Benelux. Er zijn veel gevestigde ondernemers, familiebedrijven en jong talent, maar hoe vind je je weg?

Om die reden bouwen we aan Station 88, Huis voor ondernemerschap en innovatie. Een plek waar je terecht kunt met ondernemersvragen, waar je informatie vindt en kennis deelt. Een plek waar collega-ondernemers, dienstverleners en partijen bij elkaar komen en activiteiten organiseren op het gebied van ontwikkeling en innovatie. In veel gevallen zijn deze toch je belangrijkste klankbord.

Station 88 biedt daarnaast ruimte aan startende bedrijven, huisvesting en een online platform met relevante informatie die je nodig kunt hebben als ondernemer.

Station 88 is UNDER CONSTRUCTION. We nodigen je graag uit om vanuit jouw eigen vraagstukken mee te bouwen aan het centrale trefpunt voor dienstverleners en ondernemers in Midden-Brabant die vooruit willen.


Contactgegevens
Besterdring 235
5014 HK Tilburg
T: 06-18885810
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -