< Terug naar alle leden

ICT Automatisering Nederland Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

ICT Group is een toonaangevende technologie en services provider in Nederland. Onder de oplossingen die wij onze klanten bieden, vallen o.a. detachering van ervaren en hoogopgeleide medewerkers, het realiseren van systeemoplossingen op projectbasis en het aanbieden van onderhoudsdiensten aan ICT-systemen.
Met meer dan 1000 toegewijde IT-professionals in het veld, zijn we in staat om technologie te vertalen naar relevante zakelijke oplossingen binnen key industrieën. We hebben 35+ jaar ervaring in het brengen van innovatieve oplossingen die de kernprocessen van onze klanten raken.

Onze structuur weerspiegelt de belangrijkste sectoren die wij bedienen: Transport & Logistiek, Automotive & Mobiliteit, Industriële Automatisering, Water & Infra, Machines & Systemen, High Tech, Gezondheidszorg en Energie. ICT is actief vanuit verschillende locaties in de Nederland en heeft nearshoring teams zich in Polen en Bulgarije (Strypes). ICT is ook actief in Verkeer & Vervoer (joint venture InTraffic) en testen (Improve Quality Services).


Contactgegevens
Munsterstraat 7
7418 EV Deventer
T: 06-42470391
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1978
Vestigingen: -
Jaaromzet: -