< Terug naar alle leden

Adviesgroep Koeman-de Baronie Branche: Zakelijke dienstverlening, Verzekeringen

Bedrijfsomschrijving

Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft. U kiest voor een gespecialiseerd financieel adviseur. De specialisaties bestaan uit: verzekeringen voor bedrijf en particulier, pensioen, lijfrente, hypotheek, sparen en beleggen. U kiest voor het gemak van één aanspreekpunt voor al uw financiële zaken. Dat vindt u bij Adviesgroep Koeman-De Baronie, al ruim 40 jaar actief in de regio Breda.

Het voordeel van alles onder één dak
Een gezonde financiële huishouding bestaat uit een groot aantal factoren die afhankelijk zijn van uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Daarom bieden wij u een uitgebreid scala aan producten en diensten, die wij onderling op elkaar afstemmen. U krijgt van ons een uitgebalanceerd advies, waarbij wij u helder inzicht verschaffen in uw financiële situatie nu en de te verwachten situatie in de toekomst. Dankzij de gebundelde kennis van onze specialisten krijgt u een totaaladvies dat u optimale financiële zekerheid biedt. Een maatwerkadvies dat volledig is afgestemd op uw behoeften.

U hoeft niet te gaan shoppen bij verzekeringsmaatschappijen, hypotheekverstrekkers en pensioenfondsen. Wij nemen u dat werk uit handen. U heeft bij Adviesgroep Koeman-De Baronie het voordeel van alle producten en diensten onder één dak. Dat scheelt u tijd en geld. En u bent altijd verzekerd van de beste oplossingen tegen de scherpste prijs.

Adviesgroep Koeman-De Baronie is volstrekt onafhankelijk van welke bank of verzekeringsmaatschappij dan ook. Wij zijn lid van Adfiz, waarmee u de zekerheid heeft van gediplomeerde en gekwalificeerde adviseurs bij al onze bedrijfsonderdelen.

Adviesgroep Koeman-De Baronie bestaat uit volgende onderdelen:
* Assurantiebedrijf De Baronie (zowel bedrijven als particulieren)
* Financiële Diensten De Baronie
* Huis & Hypotheek De Baronie
* Pensioenbureau De Baronie
* Zorg & Inkomen De Baronie


Contactgegevens
Fellenoordstraat 60
4811 TJ Breda
T: 076-5315531
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1966
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -