< Terug naar alle leden

De Dieze Specialisten in techniek Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

DE DIEZE UW TECHNISCHE PARTNER VOOR INDUSTRIËLE TOTAALSERVICES
Technisch onderhoud, montage en fabricage van machineonderdelen inclusief ontwerp, wij zijn sterk in maatwerk en totaaloplossingen met korte doorlooptijden.

TECHNISCHE TOTAALOPLOSSINGEN
Wij zijn uw technische partner voor het gehele productieproces. Van engineering tot productie, installatie en onderhoud, wij denken graag met u mee en bieden u de totaaloplossing waar uw organisatie op kan bouwen.

FLEXIBEL
Wij weten hoe ongewenst stilstand voor uw productie is, dus kunnen wij binnen krappe deadlines specifieke en lastige problemen voor u oplossen wanneer het nodig is.

BETROUWBAAR
Van het eerste contact tot de realisatie, wij leveren kwalitatieve, duurzame technische oplossingen die niet alleen nu maar ook in de toekomst blijven werken.

MAATWERK
Wat uw technische uitdaging ook is, wij weten voor ieder project de juiste industriële oplossing te vinden.

STERK IN MAATWERK
De Dieze is een technisch dienstverlener in de breedste zin van het woord. Met onze full-service dienstverlening garanderen wij totaaloplossingen en service. Van engineering tot onderhoud en alles daartussenin, wij denken met jullie mee en bieden passende technische oplossingen.

Met een werkplaats van ruim 2500m2 en verschillende specialisaties zoals engineering, verspaning, constructiewerk en plaatwerk hebben wij alles in huis om uw oplossing op maat en snel te realiseren. Door onze nuchtere en persoonlijke communicatie kennen wij onze klanten als geen ander.

WAAR WIJ GOED IN ZIJN
INDUSTRIEEL ONDERHOUD
Onze monteurs werken binnen onze werkplaats en op locatie om uw machines in topconditie te houden. Doormiddel van conditie monitoring, routine onderhoud hoeft uw machinepark nooit stil komen te staan.

VERSPANEN
De Dieze heeft een modern ingerichte verspaningsafdeling met een grote variëteit aan bewerkingsmachines. Zo kunnen wij verschillende technieken gebruiken voor uiteenlopende producten. Draaien, frezen, spiebaan steken en kotteren zijn een greep uit de bewerkingen die bij ons mogelijk zijn. Van klein tot groot, en in alle materiaalsoorten, zijn wij sterk in maatwerk en concurrerend in kleine en middelgrote series.

CONSTRUCTIE & MACHINEBOUW
De meest uiteenlopende constructies en machines worden in onze werkplaats vervaardigd uit onder andere staf, buis of plaatmateriaal. Verschillende bedrijven in uiteenlopende branches vertrouwen onze specialisten in het ontwerp, de productie en installatie van constructies en volledige machines.

PLAATWERK
Specialist in rvs, maar ook creatief met staal en aluminium. Hoe hard het materiaal ook is, wij zijn flexibel als het gaat om het verwerken van uw ideeën en wensen in het ontwerp- en productieproces.

ENGINEERING
Om u een echte totaaloplossing te bieden kunnen wij constructies en machines niet alleen produceren, we kunnen ze ook ontwerpen. Ons eigen engineeringsbureau denkt graag met u mee en tekent een oplossing waar u op kunt bouwen. Na akkoord kunnen deze tekeningen direct van de tekentafel in productie genomen worden.

REVISIES, REPARATIES EN MODIFICATIES
Mocht er toch onverhoopt een storing ontstaan binnen uw machinepark, dan staan wij klaar om direct een passende en duurzame oplossing te bieden. Revisies, reparaties en modificaties uitgevoerd door ervaren monteurs zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt.


Contactgegevens
Ketelaarskampweg 19
5222 AL Den Bosch
T: 073-6216408
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000