< Terug naar alle leden

Theo Moorman Bewuster Ondernemen Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Ik zal je wat meer over mezelf vertellen, zodat je meer weet over mij, mijn visie en wat ik voor je kan betekenen.

Ik help ondernemers die behoefte hebben aan meer rust, vrijheid en resultaat. Om dit te bereiken heb ik het Mastermind Programma ontwikkeld.

Tijdens de deelname aan het Mastermind Programma ervaar je dat je nog veel succesvoller kunnen worden dan je zelf voor mogelijk houd. Hoe je met minder energie meer kunt bereiken.

Misschien is een van de volgende situatie ook herkenbaar voor jou?

- Je wilt meer vrijheid als ondernemer
- Je wilt niet meer achter de feiten aanlopen
- Je wilt meer focus en overzicht
- Je wilt je resultaten sterk verbeteren
- Je weet dat er meer in zit dan er nu uit komt

Weet je dat kleine veranderen vaak grote gevolgen hebben. Dat je vaak maar een kleine stap van jou ideale ondernemersleven af bent.

Ik help je graag bij het bereiken van jouw ideale ondernemersleven. Ik weet 100% zeker dat je nog veel succesvoller kunt worden dan dat je zelf denkt.

Vraag gratis mijn 10 grootste inzichten aan uit 30 jaar ondernemerschap aan.
---​>> https://theomoorman.nl

Waarom zou ik jou kunnen helpen?
- Ik heb ruim 30 jaar ervaring als ondernemer. Ik ken inmiddels de uitdagingen en de valkuilen waar een ondernemer mee te maken krijgt.
- Ik heb met meer dan 1000 ondernemers aan tafel gezeten, gehoord wat de uitdagingen waren maar vooral waardoor er grote successen geboekt werden.
- Ik heb mij de laatste 15 jaar onophoudelijk verdiept in het vraagstuk waarom de ene ondernemer succesvol is en de andere het maar niet lukt.
- Ik ben nog elke dag bezig om mijzelf door te ontwikkelen zodat ik altijd de nieuwste inzichten verwerk in mijn programma's.

Wil je direct actie?

Vraag hier een gratis telefonische sparringsessie aan op. https://theomoorman.nl
Ik bespreek direct welke zaken je aan moet pakken zodat je meer rust, vrijheid en resultaat gaat ervaren.Met vriendelijke groet

Theo Moorman
Bewuster Ondernemen


Contactgegevens
Udenseweg 27
5411 SB Zeeland
T: 06-51555047
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -