< Terug naar alle leden

Berden Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

In 1902 richtten Sjang Berden en zijn echtgenote Agnes Berden-Trienekens een manufacturen winkeltje in het Limburgse Blerick op. Inmiddels is dit winkeltje uitgegroeid tot een keten van winkels en warenhuizen met ruim 700 medewerkers en heeft Berden zich zowel op het gebied van wonen als mode gespecialiseerd in stijl en design. Met het motto ‘Stijl van Leven’ uit zich dit in prachtige winkelpresentaties en samenwerkingsverbanden met de bekendste designmerken.

Berden presenteert zich als een trots familiebedrijf waar een dynamische werkomgeving heerst. Onze kernwoorden zijn klantgerichtheid, kwaliteit, betrokkenheid en ondernemerschap.

Waar Berden eerst Limburg heeft veroverd met vestigingen in Blerick, Geleen, Heerlen, Sittard en Venlo, zijn nu de grenzen verlegd naar de rest van Nederland. Zo heeft Berden het filiaal Pot Interieur in Axel overgenomen en is er een samenwerking met Houweling in Alphen aan den Rijn tot stand gekomen (Berden by Houweling). In 2016 heeft Berden verschillende filialen van HoutBrox overgenomen. Deze zijn gevestigd in Roermond, Uden, Varsseveld en Veghel. Tevens beschikt Berden over zes Auping Plaza’s gelegen te Amsterdam Villa Arena, Ede, Heerlen, Maastricht, Rotterdam Alexandrium en Venlo.

Berden is aangesloten bij het CBW zodat u veilig kunt kopen.


Contactgegevens
Laurentiusplein 3
5921 GX Venlo-Blerick
T: 077-3248898
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1902
Vestigingen: -
Jaaromzet: -