< Terug naar alle leden

Total Fence Hekwerk Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Dé totaalleverancier hekwerk en poorten
Total Fence is het adres voor levering en onderhoud van hekwerk, poorten en bouwhekken. Als echt Brabants bedrijf zijn we vooral actief in het zuiden van Nederland. Daar zijn we al jaren een vaste waarde voor zowel zakelijke als particuliere relaties.

- Waar we voor staan
> Hoogste kwaliteit & korte levertijd
Total Fence hekwerken en poorten komen uit eigen fabriek. Deze zijn CE-gecertificeerd en altijd van de hoogste kwaliteit. Omdat we de productie in eigen hand hebben, kunnen we ook de kortst mogelijke levertijden garanderen.

> Persoonlijk & bereikbaar
Bij al onze projecten staat u als klant altijd centraal. Onze ervaren, vakkundige teamleden staan voor u klaar met gedegen advies en uitmuntende dienstverlening. Binnen kantooruren, en als dat nodig is zeker ook daarbuiten. Samen met u gaan we voor het beste resultaat.

> Uitgebreid assortiment, ook in maatwerk
Bij Total Fence hebben we (bouw)hekwerk, poorten en toebehoren voor elke locatie en iedere situatie. U kunt kiezen uit een groot standaardaanbod. Daarnaast bieden we een mooie lijn sierhekwerk en -poorten aan. Zit uw ideale hekwerk er toch niet bij? Kom dan eens praten over onze maatwerkoplossingen.

> Vertrouwd & professioneel
Niet alleen qua hekwerk maar ook qua dienstverlening streven we naar topkwaliteit. Zo is onze montageservice VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat onze monteurs op de hoogte zijn van de laatste eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

We zijn ook lid van de Koninklijke Metaalunie en branchevereniging NHI. Als klant weet u dat u met een professionele partner in zee gaat.

OVER ONS
Total Fence uit Mierlo is al sinds de oprichting in 2003 dé totaalleverancier voor hekwerk en poorten in het zuiden in Nederland. Sinds 2017 zijn we onderdeel van de S4G Groep, een van de Europese marktleiders op het gebied van buitenbeveiliging. Met alle voordelen van dien. Sinds de overname ligt onze focus op industrieel hekwerk, sierhekwerk en bouwhekken. En onze reputatie voor maatwerkoplossingen is sindsdien alleen maar gegroeid. Hieronder leest u meer over ons team.

OVER ONS TEAM
Onze medewerkers vertegenwoordigen samen ruim 100 jaar ervaring in hekwerk, poorten en buitenbeveiliging. Ze hechten waarde aan een persoonlijke band met onze klanten.

> Hekken en poorten
Een naam als Total Fence hekwerk en poorten schept verwachtingen. Wij doen er, met ons hekwerk en poorten assortiment, elke dag alles aan om die naam te verdienen.

> Hoe?
Door elke dag weer opnieuw ervoor te zorgen dat we het beste en meest veelzijdige aanbod hebben op het gebied van tijdelijk hekwerk, (sier)hekwerk en poorten in het Zuiden van Nederland. Ook zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Daardoor hoeven we bijna nooit nee te verkopen.

Total Fence hekwerk en poorten zijn leverbaar in verschillenden uitvoeringen en hebben elk hun eigen kenmerken en uitstraling. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor al onze producten geldt: kwaliteit is verzekerd. Al onze hekwerken en poorten zijn van eigen fabricaat en CE-gecertificeerd.

> Maatwerk
Als totaalleverancier van hekwerk en poorten beperken we ons uiteraard niet tot de standaardoplossingen. Ook met afwijkende wensen of een eigen ontwerp bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel qua sierhekwerk als industrieel hekwerk is er veel mogelijk. Onze ontwerpers gaan graag met u de uitdaging voor hekwerken en poorten aan. Ons devies: wat u kunt verzinnen, kunnen wij maken.

> Tijdelijk hekwerk
Total Fence is naast hekwerk en poorten ook dé totaalleverancier voor tijdelijk hekwerk. We hebben een uitgebreid aanbod voor zowel huur als koop. Ons tijdelijk hekwerk is geschikt voor bouwplaatsen en evenemententerreinen. Met ons semipermanent hekwerk hebben we zelfs een oplossing voor wanneer onze tijdelijke hekwerken te tijdelijk zijn en onze andere hekwerken te permanent.

> Hekwerk
Wilt u met het hekwerk en poorten alleen een grens aangeven? Heeft terreinveiligheid de hoogste prioriteit? Of is de omheining vooral bedoeld voor de sier? Bij Total Fence Hekwerk en Poorten hebben we voor elke functie een hekwerk.

Hekwerk en Poorten in ons uitgebreide assortiment zijn leverbaar in meerdere afmetingen en uitvoeringen en hebben elk een eigen uitstraling. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van het hekwerk dat het beste past bij uw locatie, situatie en portemonnee.

Hekwerk en Poorten van Total Fence komen uit eigen fabriek. Daardoor is de kwaliteit verzekerd.

> Poorten
Een poort is misschien wel de het belangrijkste component van uw terreinbeveiliging. Uw bezoekers krijgen aan de poort die belangrijke eerste indruk. En u bepaalt op die plek wie er op uw locatie welkom is en wie niet.

Bij de keuze voor de juiste poort zijn er veel afwegingen te maken. Gaat het bijvoorbeeld om belangrijkste toegangspartij of de achterdeur? Moet de poort snel weer dicht of mag hij overdag openblijven? Passeert er veel verkeer of weinig? Moet de poort uitnodigen of afschrikken? Hoe breed moet hij zijn?

Onze specialisten helpen u graag met uw keuze met hekwerk en poorten. In ons uitgebreide assortiment draai- schuif- en vouwpoorten hebben we zeker een geschikte poort voor u. Al onze poorten zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Daardoor bent u altijd verzekerd van een poort die bij uw hekwerk past.

> Bedieningscomponenten
Bij Total Fence hekwerk en poorten kunnen we alle elektrisch aangedreven poorten, slagbomen en tourniquets voorzien van een bedieningscomponent van uw keuze. Zo bepaalt u altijd zelf wie uw terrein betreedt.

- De mogelijkheden
> Afstandsbediening: u bedient de poort eenvoudig met een afstandsbediening.
> Codebedienschakelaar: alleen personen met de juiste pincode kunnen uw terrein betreden.
> Detectielussen: met detectielussen in het wegdek zorgt u voor een goede verkeersdoorstroming. U voorkomt dat voertuigen vast komen te zitten in uw toegangspartij.
> Drukknopschakelaar: open en sluit de poort eenvoudig met een druk op de knop.
> Intercomsysteem: u kunt uw bezoekers op afstand te woord staan of ze een pincode geven waarmee ze de poort kunnen openen. > Sleutelschakelaar: alleen sleutelhouders kunnen de poort bedienen.
Toegang via mobiele telefoon: u bedient poorten, slagbomen etc. met uw smartphone, zonder dat u op de locatie aanwezig hoeft te zijn.
> Toegangscontrole: met het toegangscontrolesysteem bepaalt u wie, waar, wanneer toegang heeft op uw bedrijfsterrein.

> Tijdelijk hekwerk
Total Fence is ook dé totaalleverancier voor tijdelijk hekwerk. We hebben een uitgebreid aanbod voor zowel huur als koop. Onze tijdelijke hekwerken zijn geschikt voor zowel bouwplaatsen als evenemententerreinen. Met ons semipermanent hekwerk hebben we zelfs een oplossing voor wanneer onze bouwhekken te tijdelijk van aard zijn en onze andere hekwerken te permanent.

Het transport en de montage van onze tijdelijke hekwerken is optioneel. Veel van onze klanten doen dit graag zelf. Maar als we u daarbij kunnen ontzorgen, staan onze vakbekwame monteurs uiteraard voor u klaar.

> Maatwerk
Als totaalleverancier van hekwerk en poorten beperken we ons uiteraard niet tot de standaardoplossingen. Ook met maatwerk, afwijkende wensen of een eigen ontwerp bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel qua sierhekwerk als industrieel hekwerk is er veel mogelijk. We zien de laatste jaren een groei in maatwerk voor de 2 markten. Dit komt ook omdat we er goed op ingericht zijn.

We kunnen de maatwerk opdrachten op onze locatie in Mierlo goed coördineren. Verkoop, werkvoorbereiding en uitvoering zitten met regelmaat samen. Onze monteurs weten op deze manier “van de hoed en de rand”, wat de uitvoering in het werk alleen maar ten goede komt. Onze ontwerpers gaan graag met u de uitdaging aan. Ons devies: wat u kunt verzinnen, kunnen wij vaak ook maken.


Contactgegevens
Industrieweg 15 A
5731 HP Mierlo
T: 0492-665900
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -