< Terug naar alle leden

BJ Flexpartners Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

BJ Flexpartners BV is een jonge onderneming die zich bezighoudt met het uitzenden van zowel Nederlandse als Oost-Europese medewerkers op de arbeidsmarkt.

Wij onderscheiden ons door korte communicatielijnen met klant en uitzendkracht, een hoog serviceniveau en grote mate van flexibiliteit.

Door de jarenlange ervaring die wij inmiddels hebben in de uitzendbranche, weten wij wat er van ons verwacht wordt:
De opdrachtgevers zoeken een betrouwbare partij waar zij hun personeelsproblemen en vraagstukken kunnen neerleggen. Zij willen een partner die iedere opdrachtgever als een unieke zaak ziet, een partner die de klant de service geeft die gewenst wordt en een partner die continuïteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan...
De uitzendkrachten zoeken een uitzendbureau waarop ze kunnen vertrouwen. Zij zoeken een werkgever die zich persoonlijk interesseert in haar werknemers, een werkgever die de medewerkers geven waar ze recht op hebben en een werkgever die hen een kans geeft om zich persoonlijk te ontwikkelen...

Zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten vinden deze wensen bij BJ Flexparters BV!

Naast het uitzenden van Oost-Europese medewerkers, waarbij naast de werving en selectie ook wordt gezorgd voor nette huisvesting en een goede begeleiding in Nederland, bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om zelf geworven personeel bij ons op de payroll te zetten.

Specialisatie:
* Productie
* Logistiek
* Metaalindustrie
* Voedingsindustrie


Contactgegevens
Jan Frederik Vlekkeweg 10 16
5026 RJ Tilburg
T: 013-2400016
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 4
Jaaromzet: > €5.000.000