< Terug naar alle leden

Ambius Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

Hoe kunt u de zintuigen van de mensen in uw omgeving stimuleren, hun productiviteit verbeteren en het ziekteverzuim reduceren?

Ambius prikkelt de vijf zintuigen op een positieve manier.
Dit doen wij door middel van interieurbeplanting, verticale tuinen, geurmarketing, bloemen, vers fruit, sfeerplafonds en kerstdecoratie, dit alles op maat gemaakt. Hiermee geeft u uw bedrijf een unieke uitstraling, waarmee u het contact met uw medewerkers en uw relaties stimuleert en verbetert.

Onze diensten omvatten:
- Interieurbeplanting
- Geur beleving
- Bloemen
- Zijde planten en bloemen
- Vers fruit
- Sfeerplafonds
- Binnen- en buitentuinen
- Verticale tuinen
- Kerst

Doel van werkplekbeleving is om de werkplek een positieve stimulans te geven waardoor de werknemer met plezier aan het werk gaat. Hierdoor wordt de productiviteit verhoogt en het ziekteverzuim vermindert.

Specialiteiten:
Meedenken, creatieve oplossingen bedenken en toepassen op gebied van de ruimtes rondom de werkplek in de breedste zin van het woord.

Passie voor het bieden van een uitstekende service.
Onze opgeleide en gecertificeerde service medewerkers zorgen ervoor dat de beplanting of kerstdecoratie er perfect uitziet en in goede conditie blijft. De kwaliteit van onze producten en dienstverlening staat voorop. Met onze regionale serviceteams en klanttevredenheidsonderzoeken zorgen we ervoor dat we snel kunnen reageren en in contact zijn met onze klanten. Bij Ambius geloven we dat onze mensen de drijvende kracht zijn van ons bedrijf.


Contactgegevens
Impact 6
6921 RZ Duiven
T: 0800-2600 100
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1963
Vestigingen: 10
Jaaromzet: > €5.000.000