< Terug naar alle leden

Snijders Tilburg Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

In 1963 startte Snijders een metaalverwerkend productiebedrijf, dat in 1982 werd uitgebreid met een eigen verkooporganisatie voor de zorgsector. Snijders onderscheidde zich door de korte lijnen tussen ontwerp en productie. Deze formule is een doelmatige aanpak gebleken. Goed luisteren naar behoeften van gebruikers heeft Snijders de Innovatieve kennis gegeven waarop we nu dagelijks varen en bijsturen. De eigen productie maakt alle wensen en dus op maat bestellingen mogelijk.

Vanaf het jaar 2008 heeft de nieuwe generatie ‘Snijders' verschillende stappen naar voren gezet in hun streven om de globalisering continue voor te blijven. Pieter en Norman Snijders bouwen stevig verder op het fundament dat bijna 50 jaar geleden is gelegd. Naast het hoofdkantoor en showroom aan de Laurent Janssensstraat is er ook een showroom speciaal voor laboratorium apparatuur, met QA-testruimten en een technisch en commercieel trainingscentrum aan de Gebr. Salastraat. Hier bieden we ook externe opslag voor monsters in de cryotheek.

Onze productiecapaciteit is inmiddels gegroeid tot 10.000 vierkante meter met circa zestig medewerkers. Er wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur, zoals lasrobots en lasermachines voor het bewerken van buizen, CNC gestuurde en C6 revolver ponsmachines en een eigen poederstraat. Alle productie en R&D processen vallen onder directe management supervisie.

Vanaf 2013 zijn de verkoop activiteiten van Snijders ondergebracht in twee divisies: Labs en Care. Snijders Care levert logistieke oplossingen voor het interne transport binnen zorginstellingen en ziekenhuizen. En Snijders Labs levert hoog technologische opslag- en broedapparatuur voor laboratoria.


Contactgegevens
Laurent Janssenstraat 105
5048 AR Tilburg
T: 013-4633600
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1949
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -