< Terug naar alle leden

Desch Plantpak Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Growing together,

Desch Plantpak produceert thermovorm potten en containers, transporttrays, zaaitrays, verspeentrays en perkgoed packs voor de professionele tuinbouw. Samen met de kweker komt Desch Plantpak tot klantgerichte en inventieve oplossingen waarmee bedrijfsprocessen kunnen worden vereenvoudigd of automatiseringsprocessen kunnen worden verbeterd. Alle activiteiten en innovaties zijn erop gericht om de productieresultaten van de kweker te verbeteren en rendementen te optimaliseren. Dat doen we waar ook ter wereld: want Desch Plantpak is er voor de mondiale tuinbouw.
Naast thermovorm producten beschikt Desch Plantpak ook over een range spuitgiet sierpotten, hangpotten, schalen en toebehoren, bekend onder de naam EPLA range.

De producten van Desch Plantpak worden gemaakt van PP (polypropyleen),PS (polystyreen), PET (Poly-ester) of biopolymeren. Met meerdere productielocaties en dealerbedrijven en klanten in zo'n zestig landen is Desch Plantpak een echte wereldspeler. Het bevorderen van kwaliteit speelt daarbij voortdurend een belangrijke rol. Daarnaast worden alle producten op een voor het leefmilieu verantwoorde wijze vervaardigd.

Desch Plantpak onderschrijft het Convenant Verpakkingen III, waarin afspraken zijn opgenomen over het verminderen van de milieubelasting van verpakkingen en de bestrijding van zwerfafval.

Desch Plantpak is een dynamische en innovatieve onderneming. Dat komt tot uiting in de gehele bedrijfscultuur. Begrippen als innovatie, service en betrouwbaarheid onderschrijven deze visie ten volle. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan ook: Samen groeien met de kweker!


Contactgegevens
Altenaweg 12
5145 PC Waalwijk
T: 0416-562426
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1988
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -