< Terug naar alle leden

Plastica / Protopro Branche: Industrie, Kunststoffen

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 75 jaar is Plastica Thermoforming specialist op het gebied van vacuümvormen en thermovormen van klantspecifieke producten uit kunststofplaat.

Ons ervaren team bestaat uit een aantal engineers die uw wensen omzetten naar een vacuümvormbaar ontwerp. Op onze R&D afdeling ontwerpen we zelf onze mallen en matrijzen waarna we ze in onze werkplaats produceren. Doordat we (bijna) alles zelf ontwerpen en produceren kunnen we de kosten laag houden en de kwaliteit hoog.
Het gehele proces wordt van A tot Z begeleid door onze vakbekwame collega’s zodat wij hoogstaande (eind) producten afleveren.
Wij zijn dan ook ISO gecertificeerd en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Vacuümvormen, draperen, buigen, zetten, verlijmen, zagen, frezen, en complete assemblage van producten: het behoort allemaal tot de mogelijkheden binnen Plastica Thermoforming.
Wij denken vanaf het begin met u mee en begeleiden u en uw idee en uiteindelijk uw product vanaf de eerste schets tot aan het eindproduct.
Vakkundig personeel en een up-to-date machinepark staan voor kwaliteit gedurende het hele productieproces. U kunt altijd rekenen op onze expertise.


Contactgegevens
Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
T: 0164-236033
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1942
Vestigingen: -
Jaaromzet: -