< Terug naar alle leden

Arcta Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Dit gaat over Arcta, maar eigenlijk gaat het over u. Uw ambities en doelstellingen zijn ons startpunt. Wij kunnen alleen toegevoegde waarde bieden als we weten waar u naartoe wilt. Met uw business en hoe uw IT daarop moet aansluiten.

Anders dan anders.
Wij van Arcta doen de dingen net iets anders. Net een tikje van het gebaande pad af. We zetten onze kennis en ervaring in om oplossingen te bieden die werken, onze creativiteit helpt u om iets unieks te doen.
Noem ons het “stoutste jongentje van de klas”. Van de manier waarop wij projecten aanpakken tot onze bedrijfscultuur. Maar dat maakt ons niet minder professioneel. Integendeel. Wij zijn oude rotten en jonge slimmeriken in ons vakgebied. Wij houden niet zo van jasje/dasje, vuistdikke rapporten en belangrijk doen. Waar we wel van houden, is u helpen. En werken met een grote glimlach.

Wij zijn wellicht anders, maar anders kan net zijn wat uw organisatie nodig heeft.

Niet dromen maar doen.
Het is najaar 2016. De eerste officiële meeting van Arcta wordt gehouden in een vergaderruimte die op geen enkele manier inspireert. Een appeltaartje uit de supermarkt moet de boel wat opfleuren. En toch is het in deze mistroostige zaal waar de fundamenten worden gelegd. Waar een haast voelbare energie in de lucht hangt. Waar idee na idee op het whiteboard wordt geschreven. In het enthousiasme wordt niet opgemerkt dat dit whiteboard een projectiescherm blijkt te zijn. Maar zelfs dit kan de pret niet drukken.

Vernieuwen van organisaties is de stip aan de horizon. Het kloppende hart van een organisatie te doorgronden en dan de juiste puzzelstukjes te leggen. Vandaar de missie “Release your potential”. Dit is geen droom. Dit is Arcta en dit is wat wij doen.

Werkwijze volgens Semler.
Het brein achter Arcta, Donald Houben, had een droom. Een droom die nu is getransformeerd in concrete en grootse plannen. Hij deelt de visie over innovatieve management principes van Wintzen en Semler. Zo zijn er geen werknemers binnen Arcta; zij zijn Arctanen. De Arctanen worden gestimuleerd hun eigen ondernemerschap aan te boren.

Missie & kernwaarden
De missie van Arcta: Release your potential.
Arcta heeft de ambitie om op het snijvlak van IT en Business, organisaties bewust te maken van hun onbenutte potentieel.Medewerkers zijn bijzonder(e) ondernemende Arctanen. Zij zijn bezielde en ervaren vakmensen met hoge mate van betrokkenheid en een gezonde dosis humor. Arcta heeft een unieke werkcultuur zonder het keurslijf van onnodige regels.

De kernwaarden van Arctanen:
Samenwerken
Humor
Vernieuwing
Bezieling
Ondernemerschap


Contactgegevens
Reitscheweg 1-7
5232 BX Den Bosch
T: 0800-4488448
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -