< Terug naar alle leden

Van Abeelen Rental Solutions Branche: Bedrijfshuisvesting, Installatietechniek

Bedrijfsomschrijving

De Van Abeelen Groep is een innovatief full service installatiebedrijf dat betrouwbare commerciële en industriële totaaloplossingen biedt op het gebied van koelen, klimaat, vriezen en verhuur. Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant, Nederland.
Met full service bedoelen we dat we u volledig ontzorgen. Advies, ontwerp, fabricage, montage, onderhoud en service verzorgen wij volledig in eigen beheer. Dit doen wij voor vele opdrachtgevers in Nederland en ver daarbuiten.

Vijf divisies
De Van Abeelen Groep bestaat uit vijf divisies: Koudetechniek, Klimaattechniek, Food Processing Technology, Solarfridge en Rental Solutions. Met deze brede range aan diensten zijn wij in staat een groot deel van de commerciële en industriële markt te bedienen. Daarbij werken onze divisies nauw samen om tot het beste eindresultaat te komen.

Cool maatwerk
Hoe complex uw (koel)vraagstuk ook is, onze engineers vinden het antwoord met het hoogste rendement en het laagste energieverbruik. Of het nu gaat om het koelen van bloemenveilinghallen, klimaatbeheersing in een kantoorgebouw, het inkoelen en/of vriezen van versproducten of het huren van extra koelcapaciteit. U kunt vertrouwen op onze expertise.


Contactgegevens
Kempenbaan 1
5121 DM Rijen
T: +31 161 219031
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1994
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -