< Terug naar alle leden

Koninklijke Luchtmacht Branche: Non-profit, Overheid

Bedrijfsomschrijving

De Koninklijke Luchtmacht is een modern en technologisch krijgsmachtdeel dat wereldwijd bijdraagt aan vrijheid, veiligheid en welvaart. Hiervoor beschikt de luchtmacht over bijna 7.000 hooggekwalificeerd luchtmachters, vliegtuigen, helikopters en andere wapensystemen.

De Luchtmacht is actief op 8 locaties in Nederland waarvan 5 gelegen zijn in Noord-Brabant. Bijna elke dag trainen onze vliegers boven heel Nederland bij dag en nacht met jacht- en transportvliegtuigen en helikopters om hun getraindheid op peil te houden voor inzet.

Groep Luchtmacht Reserve
Circa 600 luchtmachtreservisten leveren hun bijdrage aan de Luchtmacht en Defensie als parttime militair naast hun huidige baan of studie. Na een keuringstraject en militaire opleiding kunnen zij worden ingezet in diverse rollen binnen de Luchtmacht of een ander krijgsmachtdeel. Zo zijn reservisten aan de slag als projectleider, technisch specialist, bewaker/beveiliger, administratief medewerker, organisatieadviseur, brandweer, communicatieadviseur of ondersteuner bij algemene taken.

Reservisten worden bijvoorbeeld ingezet tijdens piekmomenten zoals oefeningen, evenementen en projecten.

Een uitdagende baan naast je baan/studie

Ben je tussen de 18 en 55 jaar, bezit je de Nederlandse nationaliteit en wil je ook een bijdrage leveren als reservist bij de Luchtmacht? Kijk dan op https://werkenbijdefensie.nl/vacature/luchtmacht-reservist-manschap-1-5488.html


Contactgegevens
Luchtmachtplein 1
4820 ZB Breda
T: 076-5447125
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1953
Vestigingen: -
Jaaromzet: -